Τη δυνατότητα να αισθάνεται απόλυτα ασφαλής για την παραμονή του στη Superleague έχασε ο Απόλλωνας Σμύρνης, ο οποίος παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στον ΝΠΣ Βόλο στη Ριζούπολη.

Το ενδιαφέρον στο «Γεώργιος Καμάρας» ήταν μονόπλευρο, αφού η ομάδα της Μαγνησίας έχει σωθεί, ενώ αντίθετα η «ελαφρά» ταξιαρχία αντιμετωπίζει κίνδυνο για τη θέση του μπαράζ.

Διότι δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη των Play Out, ο Απόλλωνας απέχει τέσσερις βαθμούς από τον προτελευταίο Παναιτωλικό και τρεις από τον ΟΦΗ.

Πλέον, ο Απόλλωνας θα ψάξει τους βαθμούς που χρειάζεται στο επόμενο παιχνίδι του με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, όταν και ο αντίπαλος του θα προέρχεται από τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Οι καλές στιγμές στο παιχνίδι ήταν ελάχιστες, αφού οι δύο προπονητές έδωσαν έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία τους.

Ο Νίνης απείλησε με ένα μακρινό σουτ στο 4′, ο Ιωαννίδης απάντησε με ένα κοντινό πλασέ στο 29′, ενώ στο 43′ η κεφαλιά του Περέα πέρασε άουτ.

Στο 78ο λεπτό ο Βέρχουλστ μπλόκαρε την κεφαλιά του Λογαρά και στο 83’ το σουτ του Φερνάντεθ σταμάτησε στο πλαϊνό δίχτυ ενώ στο 86’ ο Μπεντινελι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Γκαραβέλης έσωσε με τα πόδια.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Βέρχουλστ, Χουχούμης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Φατιόν, Κολ (85 Τσαμπούρης), Φερνάντεθ (90+2′ Ρωσση), Ιωαννίδης, Μπεντινέλι, Τσιλούλης (85′ Λαγός).

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Ντεντάκης (76’ Tέκιο), Φεράρι, Μήτογλου (75’ Λογαράς), Σάντσες, Μπαριέντος (59’ Μπουένο), Κρητικός (75’ Δουβίκας), Νίνης, Μαρτίνες (68’ Κιάκος), Ριένστρα, Περέα.