Νορβηγία: Θα δανείσει το πλεόνασμα των εμβολίων της AstraZeneca σε Σουηδία και Ισλανδία
Η Σουηδία και η Ισλανδία θα μπορέσουν να παραλάβουν τις δόσεις από την Νορβηγία για όσο διαρκεί η αναστολή στη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca
Η Νορβηγία θα δανείσει 216.000 δόσεις εμβολίων της AstraZeneca κατά της COVID-19 στην Σουηδία και την Ισλανδία, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας της χώρας.
Στις 11 Μαρτίου, η Νορβηγία ανέστειλε την χορήγηση του εμβολίου έπειτα από τις λιγοστές περιπτώσεις νοσηλείας νεαρών εμβολιασθέντων για έναν συνδυασμό θρόμβωσης, αιμορραγίας και θρομβοπενίας, κάποιοι εκ των οποίων στη συνέχεια κατέληξαν.
Η Σουηδία και η Ισλανδία θα μπορέσουν να παραλάβουν τις δόσεις από την Νορβηγία για όσο διαρκεί η αναστολή στη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca.
«Θα μας επιστραφούν οι δόσεις που θα δανείσουμε όταν το ζητήσουμε», ανέφερε ο υπουργός Υγείας Μπεντ Χόιε σε ανακοίνωσή του.
- Ελ Σαλβαδόρ: Στρατιωτικοί θα δικαστούν για τη διαβόητη σφαγή 986 πολιτών στο Ελ Μοσότε
- Το Μπανγκλαντές υπέγραψε επιστολή προθέσεων για την απόκτηση Eurofighter από την Ιταλία
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό




