Δασικοί χάρτες : Για ποια ακίνητα έχουν μπλοκάρει οι μεταβιβάσεις
Φρένο στο σύνολο σχεδόν της αγοράς και πώλησης ιδιοκτησιών που βρίσκονται στις εκτός σχεδίου περιοχές στις οποίες είναι σε εξέλιξη η διαδικασία κατάθεσης αντιρρήσεων
Μπλακ άουτ έχει προκληθεί στις μεταβιβάσεις και στην αξιοποίηση σχεδόν του συνόλου των ακινήτων που βρίσκονται στις εκτός σχεδίου περιοχές όπου είναι σε εξέλιξη η ανάρτηση των δασικών χαρτών.
Αυτό υποστηρίζουν μιλώντας στα «ΝΕΑ» τόσο ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων – Τοπογράφων Μηχανικών Μιχάλης Καλογιαννάκης όσο και ο πρόεδρος της Ενωσης Συμβολαιογράφων Ελλάδας Γιώργος Ρούσκας.
Το «πρασίνισμα» της χώρας εξαιτίας της ανάρτησης των δασικών χαρτών έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή χιλιάδων ιδιοκτητών που βλέπουν από τη μια στιγμή στην άλλη τις περιουσίες τους να μετατρέπονται σε δασικές εκτάσεις.
- Ιταλία: Η κυβέρνηση μειώνει τους φόρους στα καύσιμα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: – Δεν είμαι εχθρός – Είμαι ήδη νεκρός
- Γιορτή σήμερα 19 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Συμπληρώθηκε το παζλ: Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Champions League
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.03.2026]







