Μαρία Σάκκαρη : Όταν κόπηκε από το «Παρά Πέντε»
Η Μαρία Σάκκαρη σε συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Καπουτζίδη, τού αποκάλυψε πως την είχε κόψει από τις οντισιόν του "Παρά πέντε" όταν ήταν μικρή.
Μαγεύει στα κορτ του τέννις, αλλά θα μπορούσε να είχε μεσουρανήσει στον χώρο της τηλεόρασης αν δεν είχε φάει… «άκυρο»! Ο λόγος για τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία αποκάλυψε πως είχε περάσει από οντισιόν για το «Παρά Πέντε» και κόπηκε.
Μάλιστα, την αποκάλυψη αυτή την έκανε στην εκπομπή του ίδιου του Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος έχει μείνει με ανοιχτό το στόμα.
Η 25χρονη τενίστρια εξιστόρησε στον επιτυχημένο σεναριογράφο και ηθοποιό πως είχε δοκιμαστεί σε οντισιόν της κωμικής σειράς «Στο Παρά Πέντε», για να παίξει τον ρόλο της Αγγέλας σε μικρή ηλικία (την Αγγέλα υποδυόταν η Αγγελική Λάμπρη).
Παρ’ όλα αυτά, η οντισιόν δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε η μικρή Μαρία, μιας και τον ρόλο κέρδισε ένα άλλο κορίτσι, που ξεχώρισε -και- για τα κόκκινα μαλλιά του.
Η Μαρία έβγαλε την πίκρα της στον Γιώργο Καπουτζίδη, που ήταν παρών στην οντισιόν, αλλά δεν της έδωσε το ρόλο, με τον παρουσιαστή της εκπομπής να… ρίχνει τις ευθύνες αλλού.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
- Μετά τον Κλοπ, η Ρεάλ θέλει και τον Χάαλαντ! Στα 200 εκατ. ευρώ η «χρηματιστηριακή» αξία του Νορβηγού!
- Δήμος Αγίας Παρασκευής: Πολλές οι αντιδράσεις και τα ερωτήματα για το νέο αμαξοστάσιο σε προστατευόμενη ζώνη του Υμηττού
- Η Τσεχία ετοιμάζεται να προμηθεύσει την Ουκρανία με μαχητικά αεροσκάφη για την καταπολέμηση των ρωσικών drones
- Stranger Things: Τα αγαπημένα προϊόντα που ζητά κάθε fan
- Χυδαία επίθεση Φωτήλα: «Θα σου πω, πώς θα ξεβρακώσεις τον Πελετίδη» (βίντεο)
- Πέρασε έναν χρόνο δεμένος με σχοινί σε μια φίλη του – Είναι ο Τέτσινγκ Χσι ο πιο ακραίος περφόρμερ που υπήρξε ποτέ;




