Κατερίνα Παπουτσάκη : Η εξομολόγηση της ηθοποιού – «Ζορίστηκα πολύ τότε, αρρώστησα…»
«Ζορίστηκα πολύ γιατί δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να ακούγεται έτσι το όνομά τους»
Στο Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μίλησε -μεταξύ άλλων- για τα αρκετά αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί, όταν είχε υποδυθεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε σειρά.
«Τον πρώτο καιρό οι κριτικές ήταν διθυραμβικές. Νομίζω ότι ήταν πολλά μαζί. Πολλοί θα ήθελαν να το είχαν γράψει, άλλος να παίξει, άλλος να το σκηνοθετήσει, άλλος την παραγωγή κι άλλο κανάλι να το έχει επιλέξει και πολλά άλλα» είπε αρχικά.
«Ζορίστηκα πολύ τότε, αρρώστησα»
«Οποιοσδήποτε και να το έκανε θα δεχόταν σχόλια» συμπλήρωσε και εξήγησε πως: «ίσως ήταν πολύ κοντά στον θάνατό της για να γίνει η σειρά και δεν ήταν έτοιμο το κοινό. Μπορεί μετά από 10-20 χρόνια να είχε διαφορετική υποδοχή. Έκανα οτιδήποτε καλύτερο μπορούσα με πολλή σεμνότητα και σεβασμό. Διάβασα πολύ εκείνο το Πάσχα κι είχα μεγάλο ενθουσιασμό. Σαν ταξίδι μου άρεσε και σίγουρα βγαίνοντας από αυτό, κάτι κέρδισα».
«Αρρώστησα πολύ τότε γιατί έχω το σύνδρομο του καλού παιδιού και θέλω να είμαι αγαπητή. Ζορίστηκα πολύ γιατί δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να ακούγεται έτσι το όνομά τους» κατέληξε.
- Ενίσχυση δυνάμεων στο νησί, ζητάει ο Δήμαρχος Πάρου
- «Χόρεψε ανάρμοστα μπροστά μου, ακύρωσε το νυφικό της συζύγου μου, την τελευταία στιγμή» – Μπρούκλιν Μπέκαμ Vs Βικτόρια Μπέκαμ
- Συνεδρίασε η Επιτροπή εκτίμησης κινδύνου για την κακοκαιρία – Εισήγηση για κλειστά σχολεία στην Αττική την Τετάρτη
- Μέλπω Ζαρόκωστα: Συγκίνηση και χειροκρότημα στο τελευταίο «αντίο»
- Ο Κωστούλας έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της Μπράιτον: «Χαρούμενος για το πρώτο γκολ στο γήπεδό μας» (vid)
- Ισπανία: Συγκλονίζει η 6χρονη που επέζησε από τη σιδηροδρομική τραγωδία – Νεκροί οι γονείς της, ο αδελφός της και ο ξάδελφός της

