Για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν, η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν καταιγιστική, επικρατώντας εύκολα της Λιόν με σκορ 4-2, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Ligue 1, πιάνοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας τη Λιλ που νωρίτερα ηττήθηκε.

Στο 6ο λεπτό ο Μαρκίνιος πρόλαβε σωτήρια τον Εκαμπί και στην κόντρα ο Εμπαπέ έκανε το σουτ από αριστερά αλλά ο Λόπες του είπε όχι. Στο 15ο λεπτό ο Λόπες απέκρουσε το γυριστό του Βεράτι αλλά ο Εμπαπέ με κοντινό σουτ έκανε το 0-1.

Στο 23ο λεπτό ο Λόπες είπε όχι σε σουτ του Κεν και στο 24’ ο Ντι Μαρία αστόχησε από κοντά ενώ στο 32’ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Λιόν, ο Μαρκίνιος πήρε την κεφαλιά και ο Ντανίλο με γυριστό από το πέναλτι έκανε το 0-2.

Στο 47ο λεπτό ο Ντι Μαρία εκτέλεσε με το αριστερό το φάουλ από δεξιά, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και κατέληξε στα δίχτυα της Λιόν για το 0-3 ενώ στο 52’ η Παρί έκλεψε πίσω από το κέντρο και Βεράτι έβγαλε μπαλιά 40 μέτρων στον Εμπαπέ, με τον Γάλλο να φεύγει στην κόντρα σαν σφαίρα και να πλασάρει για το 0-4, πετυχαίνοντας έτσι το 100ο γκολ στη Ligue 1’.

Στο 55’ ο Γκέιγ έκανε το σουτ που πέρασε μόλις έξω ενώ στο 61’ μετά από κάθετη του Ντιαλό ο Λόπες βγήκε και πρόλαβε τον Εμπαπέ. Όμως στο 62’ ο Σλιμανί με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-4. Στο 70’ τραυματίστηκε ο Εμπαπέ και αντικαταστάθηκε από τον Νεϊμάρ που επέστρεψε και στο 81’ η Λιόν μείωσε κ άλλο σε 2-4 με κοντινό πλασέ του Κορνέ. Στο 83ο λεπτό ο Νάβας είπε όχι σε νέο σουτ του Σλιμανί.

Λιόν: Λόπες, Κορνέ, Ντεναγέρ (78’ Ντιομαντέ), Μαρσελο, Ντε Σίλιο, Κακερέ, Μέντες (57’ Ντιμπουά), Πακέτα, Εκαμπί (74’ Τσερκί), Ντεπάι (57’ Γκιμαράες), Καντεβερέ (57’ Σλιμανί).

Παρί: Νάβας, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Ντιαλό, Φλορέντσι (86’ Νταγκμπά), Ντανίλο, Γκέιγ (86 Αντέρ Ερέρα), Βεράτι, Εμπαπέ (70’ Νεϊμάρ), Ντι Μαρία, Κεν (90+2’ Ντράξλερ).