
Σπίτι με το MEGA: Ποιο είναι το πρώτο κρητικό τραγούδι που άκουσε ο Μιχάλης Τζουγανάκης
Ο Γιάννης Καψάλης μαζί με τον Μιχάλη Τζουγανάκη ενώνουν την Ήπειρο με την Κρήτη στο «Σπίτι με το MEGA» με το τραγούδι «Τούτο το μήνα».
«Τα πρώτα παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μου που άκουσα ήταν το «Πότε θα κάνει ξαστεριά» και το «Πραγματευτής». Το ένα είχε το δίκιο μέσα του, της αλήθειας και το άλλο ήταν η αναζήτηση της αγάπης και του έρωτα που και αυτό ήταν κάτι πολύ τρυφερό και ευαίσθητο για ένα τρυφερό παιδί που ήμουν τότε» εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Τζουγανάκης.
Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος θυμήθηκε ότι το πρώτο «που τραγούδησα ήταν το ‘Όσο βαρούν τα σίδερα’»
Εκτός παραδοσιακού τραγουδιού ο Μιχάλης Τζουγανάκης ερμήνευσε χωρίς μουσική τον Αύγουστο του Νίκου Παπάζογλου και ο Αλέξανδρος το «Τι να θυμηθώ» του Νίκου Ζούγιαρη.
Στη συνέχεια «Στα ξένα είμαι Έλληνας», «Στέργιος», «Λιανοχορταρούδια» και «Τι ήθελα και σ’ αγαπούσα».
- «Billy & Me»: Έρχεται ταινία για τη ζωή του Μπίλι Τζόελ, με σκηνοθέτη τον Τζον Ότμαν
- Η υπερανάλυση μπορεί να μας διαλύσει τη ζωή;
- Πλαφόν στα… Α βάζει το Χάρβαρντ, για να αντιμετωπίσει τον «πληθωρισμό» των αρίστων
- Δίωξη κατά Ραούλ Κάστρο – Ο Τραμπ πιέζει προς την τελική φάση της αντιπαράθεσης με την Κούβα
- Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]
- Φυλακισμένοι για μέθη ή ταχύτητα








