Το… ουρλιαχτό του Χάντσον στο γκολ του Μέσι
Ο πρώην παίκτης της Νιουκάστλ, Ρέι Χάντσον, πανηγύρισε λίγο... έξαλλα το γκολ του Μέσι με την Ουέσκα
Ο πρώην παίκτης της Νιουκάστλ, Ρέι Χάντσον, «τρελάθηκε» με το τέρμα που πέτυχε ο Μέσι, στον αγώνα με την Ουέσκα. Ο Αργεντίνος έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, με αποκορύφωμα τα δύο του γκολ. Το πρώτο από αυτό προήλθε με μία φοβερή βολίδα, έξω από τη μεγάλη περιοχή της φιλοξενούμενης.
Το 1-0 λοιπόν της Μπαρτσελόνα είχε ως αποτέλεσμα τους έξαλλους πανηγυρισμούς για τον Βρετανό πρώην ποδοσφαιριστή, που είχε αναλάβει χρέη σχολιαστή σε αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο. Με ένα έντονο… ουρλιαχτό, πανηγύρισε ξέφρενα το γκολ του σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα».
Μάλιστα το Twitter δεν άφησε να… πέσει κάτω το συγκεκριμένο περιστατικό, δημιουργώντας άπειρα αστεία βίντεο με την φωνή του 65χρονου.
- Ανατολική Ιερουσαλήμ: Μπουλντόζες του Ισραήλ κατεδαφίζουν κτίρια στην έδρα της UNRWA
- Φειδίας Παναγιώτου: Φερόμενη έρευνα σε βάρος του από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – Ο ίδιος δηλώνει άγνοια
- Χιλή: Υπουργεία σε δύο άλλοτε δικηγόρους του δικτάτορα Πινοτσέτ ανέθεσε ο νέος ακροδεξιός πρόεδρος
- Μεξικό: Εξέδωσε στις ΗΠΑ 37 φερόμενα ως μέλη συμμοριών
- Νίγηρας: Σφαγή 31 αμάχων σε επίθεση που αποδίδεται στους τζιχαντιστές
- Ισραήλ: «Σε υψηλή ετοιμότητα» για το Ιράν και σε «συντονισμό» με τις ΗΠΑ
