Απελπισία, με Πάμπλο Γκαρσία (vids)
Ένας βαθμός στα πέντε εκτός έδρας ματς με τους αντιπάλους των πλει-οφ. Αλλά…
Μεγάλη κουβέντα για το «τι» φταίει, και κυρίως για το «ποιος» φταίει για τον φετινό ορυμαγδό στον ΠΑΟΚ. Μια ομάδα που άφησε για τα καλά τον πρωταθλητισμό, και υποφέρει το μαρτύριο της σταγόνας.
Από αγωνιστική σε αγωνιστική. Την περασμένη εβδομάδα αν δεν ήταν οι καφρίλες στην Τούμπα δεν θα ισοφάριζε τον Άρη, ποτέ. Αυτή θέλησε και πάλι να ξυπνήσει μετά το 2-0, στη Λεωφόρο. Αλλά ήταν αργά.
Με 47 βαθμούς ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Πέρσι έκλεισε με 59. Φέτος στο -20 από τον Ολυμπιακό. Πέρσι στο -7. Η μέρα με τη νύχτα που λέμε. Στο ποδόσφαιρο όμως όλα εξηγούνται. Και τα παραδείγματα για τον Δικέφαλο είναι πολλά.
Για παράδειγμα τα εκτός έδρας αποτελέσματα του, με αντιπάλους τις ομάδες που θα βρει απέναντι στα πλει-οφ: 3-0 (καλώς τα παιδιά) στο Καραϊσκάκης από τον Ολυμπιακό. Ήττα 2-1 απόψε από τον Παναθηναϊκό.
Ήττα 1-0 από τον Άρη στο «Βικελίδης». Ήττα 2-1 από τον Αστέρα στη Τρίπολη. Και μοναδικό λάφυρο ένας βαθμός (1-1) στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Μια στιγμή όμως: Αυτό το ματς έχει γίνει 18 Οκτώβρη. Προπονητής ήταν ο Αμπέλ Φερέιρα ακόμη. Άρα λοιπόν με τον Πάμπλο Γκαρσία μηδέν εις το πηλίκο.
«Εγώ σήμερα επιλέγω να δω την θετική πλευρά και σήμερα είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο έτσι είναι, κρίνεται από στιγμές» έλεγε πριν από λίγο ο Ουρουγουανός. «Πάντα πρέπει να έχουμε θετική σκέψη.
Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε και θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις πρέπει να καταλάβουμε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μηχανές, είναι άνθρωποι και χρειάζονται την στήριξή μας».
Ναι, το πάει για… φιλόσοφος. Δεν έχει άδικο στη μεγάλη εικόνα. Ας τα πει όμως αυτά στους φίλους του ΠΑΟΚ. Που φέτος έχουν βαρεθεί να βλέπουν το ίδιο έργο!
- ΑΣΠΕ Θέτις Βούλας – Ολυμπιακός 1-3 σετ: Επιβλητικό «ποδαρικό» για τις «ερυθρόλευκες»
- Ένα σπίτι-ρέπλικα, ένας πράκτορας της CIA και Ειδικές Δυνάμεις: Έτσι έγινε η επιχείρηση των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα
- Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο εκπλήρωσε το μεγαλύτερο του όνειρο, τη δημιουργία του «Φρανκενστάιν»
- «Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ταϊρίκ Τζόουνς»
- Από τον πόλεμο μέχρι την κλιματική κρίση – Οι «πληγές» που είναι ανοιχτές και την αυγή του νέου έτους
- Προμηθέας – ΑΕΚ 86-94: Εδραιώνεται στην 4άδα κι εξασφάλισε πρόκριση στο Final 8 του Κυπέλλου (vid)


