Μπόλονι: «Δεν είναι τελικός το ματς με τον ΠΑΟΚ»
Ο Λάζλο Μπόλονι δεν συμμερίζεται την άποψη περί τελικού
Ο Λάζλο Μπόλονι με δηλώσεις του στη NOVA αναφέρθηκε στο ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, αλλά δεν έδειξε να συμφωνεί με τον χαρακτηρισμό τελικό.
Ο Ρουμάνος είπε πως τελικός είναι ένα ματς που δεν έχει… συνέχεια και πως αυτό είναι απλά το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου.
«Το ματς με τον ΠΑΟΚ δεν είναι ένας τελικός. Αυτή είναι η τελευταία αναμέτρηση του πρωταθλήματος, είναι σημαντική, αλλά έπονται και άλλοι σημαντικοί αγώνες στα πλέι οφ. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα και σε αυτόν, αλλά και στους άλλους αγώνες. Βέβαια δεν θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελεί έναν τελικό. Ξέρετε, ο τελικός είναι κάτι που τελειώνει και δεν υπάρχει συνέχεια. Ναι μεν τελειώνει η κανονική διάρκεια της Superleague, ωστόσο μετά έχουμε και τα πλέι οφ», είπε ο Μπόλονι και πρόσθεσε.
«Είμαι ρεαλιστής , ξέρω ότι στο ποδόσφαιρό όλα είναι πιθανά, αλλά εμείς προετοιμαζόμαστε για να μπορέσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να μπορέσουμε να αποσπάσουμε όσα περισσότερα γίνεται».
Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού ανέφερε.
«Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά προτερήματα, ωστόσο και εμείς έχουμε ποιότητα. Για να μπορέσεις να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα στον συγκεκριμένο αγώνα πρέπει να δουλέψουν πολλοί παράμετροι. Αυτό σημαίνει πως όλοι πρέπει να δώσουν το 100%. Αναμφισβήτητα θα πρέπει να έχουμε την κατάλληλη συγκέντρωση για να νικήσουμε».
- Το μοιραίο λάθος της Δύσης: Στράφηκε στις υπηρεσίες και ερήμωσε τα εργοστάσια
- «Οι Στρατηγικές του Έρωτα»: Μια απολαυστική κωμωδία στο Θέατρο Θησείον
- The Expla-in Project: Πώς μπορεί ο πόλεμος στο Ιράν να επηρεάσει τα ελληνοτουρκικά;
- Και όμως αυτή η κυβέρνηση δεν εγγυάται τη σταθερότητα
- Όσκαρ 2026: Η ελληνικής καταγωγής Κασσάνδρα Κουλουκουντή η νικήτρια της νέας κατηγορίας των βραβείων
- Ε-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε «ταμείο» από σήμερα έως και την Παρασκευή




