Φωτιά σε κρουαζιερόπλοιο στην Κέρκυρα
Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από δυο σωσίβιες λέμβους στο κατάστρωμα του πλοίου. Ερευνάται εάν υπήρχε συνεργείο που έκανε εργασίες εκεί.
Φωτιά ξέσπασε σε κρουαζιερόπλοιο με σημαία Παναμά στην Κέρκυρα. Στο σημείο έχει φτάσει ισχυρή δύναμη για να περιορίσει τις φλόγες, ενώ φεύγει από την Ηγουμενίτσα πυροσβεστικό πλοιάριο για να συνδράμει στο έργο της κατάσβεσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από δυο σωσίβιες λέμβους στο κατάστρωμα του πλοίου. Ερευνάται εάν υπήρχε συνεργείο που έκανε εργασίες εκεί.
Το 51μελές πλήρωμα του πλοίου είναι ασφαλές, καθώς έχει απομακρυνθεί από την εστία της φωτιάς.
Να σημειωθεί ότι πρόκειται για κρουαζιερόπλοιο που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι της Κέρκυρας, από τις 30 Ιανουαρίου λόγω χειμερινής παραμονής του σε λιμάνι.
#Πυρκαγιά σε ελλιμενισμένο πλοίο εντός του λιμένος της Κέρκυρας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 38 #πυροσβέστες με 13 οχήματα και ένα πυροσβεστικό πλοιάριο με 8 πυροσβέστες πλήρωμα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 12, 2021
- Ο Ρούμπιο θα επισκεφθεί Σλοβακία και Ουγγαρία, όπου κυβερνούν σύμμαχοι του Τραμπ
- Πτώση ελικοπτέρου εναέριου-ασθενοφόρου στη Λιβύη με δύο Ρώσους πιλότους και τρεις ντόπιους [Λιβύη]
- Σουδάν: Οι φρικαλεότητες της Ελ Φάσερ επαναλαμβάνονται στην Κορντοφάν, καταγγέλλει ο ΟΗΕ
- Βενεζουέλα: Αναβλήθηκε η συζήτηση στο Κοινοβούλιο του νομοσχεδίου για τη γενική αμνηστία
- Δυτική Οχθη: Η Βρετανία καλεί το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφασή του για επέκταση του ελέγχου
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Κερασάκι στην τούρτα είναι ο Παναγόπουλος;



