
Άρης : Μονόδρομος η νίκη επί του ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης»
Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία των Κιτρινόμαυρων ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με την ομάδα της Κρήτης
Η νίκη στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αποτελεί μονόδρομο για τον Άρη, που θέλει να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να ανεβάσει από σήμερα ρυθμούς στις προπονήσεις ενόψει του συγκεκριμένου παιχνιδιού.
Ο έλληνας τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Ματίγια, που αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στα πλέι-οφ.
Ακόμα, εξαιρετικά αμφίβολη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή και του Ματέο Γκαρσία, που ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, καθώς ταλαιπωρείται από διάταση στον τετρακέφαλο.
Τέλος, στο κυριακάτικο παιχνίδι θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της ποινής του ο Μανσίνι, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.
- Με τον Δήμαρχο Χανίων συναντήθηκε η Πρέσβειρα της Νορβηγίας στην Ελλάδα
- Κόντρα Μενδώνη – Δούκα για τη Βασιλίσσης Σοφίας: «Πολέμησε το έργο ο δήμαρχος», «η υπουργός έχει επιλεκτική μνήμη»
- O ZAON γράφει ένα υπέροχο αθλητικό παραμύθι (pics)
- Ηλεία: Ο σύντροφος της μητέρας έκαιγε και δάγκωνε το 10 μηνών βρέφος – Προφυλακιστέοι και οι δύο
- Υπουργείο Εξωτερικών σε Τουρκία: Θρησκευτική η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης
- Οι πιθανότητες για τα play off στη Euroleague – Το 100% του Ολυμπιακού για την τετράδα και ο Παναθηναϊκός (pic)


