
Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Τεντόγλου (vid)
Ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8.35 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου και λίγο πριν την έναρξη του πρωινού προγράμματος, έγινε η απονομή των μεταλλίων.
Ο Μίλτος Τεντόγλου στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό στίβο, πραγματοποιώντας την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για φέτος στη διοργάνωση που διεξάγεται στην Πολωνία.
Ο Έλληνας αθλητής κατέκτησε το έβδομο χρυσό μετάλλιο της χώρας σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου και έγινε back to back πρωταθλητής αφού πάρει ξανά το χρυσό πέρσι.
Η απονομή του έγινε λίγο πριν την έναρξη του πρωϊνού (6/3) προγράμματος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού Στίβου.
Δείτε παρακάτω το βίντεο:
- Στις ΗΠΑ το 40% των συνταγών για φάρμακα – Επιπλέον 1% του ΑΕΠ χρειάζεται η Ευρώπη
- Καιρός: Έως τους 34 βαθμούς η θερμοκρασία – Πού θα βρέξει
- Συνταγή: Ριζότο με σπαράγγια, δυόσμο και ξύσμα λεμονιού
- Αποκάλυψη: Η πιο…τρελή κι εύκολη απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού
- Πολεμικές τέχνες: Η προπόνηση που μας κρατά νέους
- Πανελλαδικές 2026: Με μαθήματα προσανατολισμού συνεχίζονται οι εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΓΕΛ






