Ανατροπή: Η Τότεναμ θέλει να κρατήσει τον Μπέιλ
Άλλαξαν τα πλάνα της Τότεναμ σχετικά με τον Γκάρεθ Μπέιλ, καθώς οι «πετεινοί» φέρεται πως θέλουν να τον κρατήσουν
Αλλαγή δεδομένων φέρεται να υπάρχει στην υπόθεση της παραμονής του Γκάρεθ Μπέιλ στην Τότεναμ, με τους «πετεινούς» να θέλουν να τον κρατήσουν.
Πριν από λίγο καιρό έμοιαζε να είναι ειλημμένη απόφαση των ανθρώπων της αγγλικής ομάδας πως ο Ουαλός επιθετικός δεν θα μείνει μετά το καλοκαίρι.
Ωστόσο, οι διοικούντες των Λονδρέζων φαίνεται πως έχουν αλλάξει γνώμη και μάλιστα μετά από εισήγηση του Ζοσέ Μουρίνιο, λόγω των πολύ καλών εμφανίσεων που πραγματοποιεί στα τελευταία παιχνίδια.
Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Express», ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στην Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να κρατήσει τον Μπέιλ και μετά το τέλος της σεζόν.
- Κηδεία του Valentino – Το Χόλιγουντ και η βιομηχανία της μόδας αποχαιρετούν τον «Τελευταίο Αυτοκράτορα»
- Νέα Ζηλανδία: Έξι αγνοούμενοι μετά την κατολίσθηση σε κάμπινγκ
- Όταν η υγεία των παιδιών γίνεται υπόθεση επιβίωσης για τα μικρά νησιά
- Ολυμπιακός: Ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή του ο Μόντε Μόρις (vid)
- Ιράν: Πάνω από 5.000 οι νεκροί κατά την καταστολή των διαδηλώσεων σύμφωνα με ΜΚΟ
- Γιατί ο υπερτουρισμός δεν είναι θέμα αριθμών – Η διασπορά ως λύση «κλειδί»

