Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο : Ο μικρός αδερφός του Γιάννη ζητά και αυτός την ελληνική ιθαγένεια

Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο : Ο μικρός αδερφός του Γιάννη ζητά και αυτός την ελληνική ιθαγένεια

O 19χρονος καλαθοσφαιριστής της UCAM Murcia και μικρότερος αδελφός των Γιάννη, Θανάση και Κώστα Αντετοκούνμπο, προσήλθε στο δημαρχείο Ζωγράφου συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του, Γιώργο Πάνου, προκειμένου να συμπληρώσει την αίτηση πολιτογράφησης

Ακολουθώντας τον δρόμου που χάραξε ο All star του ΝΒΑ, ο μικρότερος αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Αλέξανδρος, υπέβαλε το πρωί της Τρίτης αίτημα στον δήμο Ζωγράφου για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας.

O 19χρονος καλαθοσφαιριστής της UCAM Murcia και μικρότερος αδελφός των Γιάννη, Θανάση και Κώστα Αντετοκούνμπο, προσήλθε στο δημαρχείο Ζωγράφου συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του, Γιώργο Πάνου, προκειμένου να συμπληρώσει την αίτηση πολιτογράφησης.

Το αίτημα πολιτογράφησης κατατέθηκε με μάρτυρες τον μάνατζέρ του και τον πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου Ζωγράφου, Γιώργο Γιαννακόπουλο, παρουσία του δημάρχου Ζωγράφου, Βασίλη Θώδα.

Εκεί όπου ξεκίνησαν την πορεία τους

Ο κ. Θώδας, στη συζήτηση που είχε με τον Αλέξανδρο Αντετοκούνμπο, εξέφρασε τη χαρά του που το αίτημα πολιτογράφησης κατατίθεται στον δήμο Ζωγράφου, απ’ όπου εξάλλου ξεκίνησαν την πορεία τους οι αδελφοί Αντετοκούνμπο και συνεχάρη τον Αλέξανδρο για την αθλητική του πορεία που ακολουθεί τα βήματα της επιτυχημένης παρουσίας της οικογένειας στον αθλητισμό.

Με την ευκαιρία αυτή, ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά συνολικά την οικογένεια Αντετοκούνμπο για την αγάπη και τη σχέση που διατηρούν με τον δήμο Ζωγράφου και τόνισε ότι ο δήμος και οι δημότες είναι υπερήφανοι για τη σχέση αυτή.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024