
Ελενα Ακρίτα : Επίθεση στον Κουτσούμπα για την περίοδο Στάλιν
Ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα για τα σεξουαλικά εγκλήματα επί Στάλιν
Με την περίοδο του Στάλιν τα έβαλε η Ελενα Ακρίτα και θέλησε να θυμίσει τα… σεξουαλικά εγκλήματα που έγιναν τη σοβιετική περίοδο.
Σε ανάρτησή της στο facebook η δημοσιογράφος και σεναριογράφος έγραψε, μετά τη συζήτηση στη Βουλή όπου ακούστηκαν πολλά.
«Κύριε Κουτσούμπα, κατ’ αρχάς συγχαρητήρια για την δυναμική απάντησή σας στις αθλιότητες ΝΔκρατων για τον Αρη Βελουχιώτη.
Όμως, να σας θυμίσουμε τα επί Στάλιν φρικαλέα σεξουαλικα σκάνδαλα που έγιναν επί Στάλιν στα μπαλέτα Μπολσόι; Τις κακοποιήσεις, τους βιασμούς, τις αυτοκτονίες που συνεχίστηκαν πολλές δεκαετίες στο χώρο της Τέχνης στη Σοβιετική Ένωση; Να σάς θυμίσουμε τα ανείπωτα μαρτύρια που πέρασε επί χρόνια η μεγάλη Νάντια Κομανέτσι στα χέρια του γιου του Τσαουσέσκου».
Βεβαίως με τη λογική αυτή θα πρέπει να πιάσουμε τα σεξουαλικά εγκλήματα που έγιναν παντού. Και στα δυτικά κράτη, και στις καπιταλιστικές χώρες και στα κομμουνιστικά καθεστώτα.
Κι από την άλλη, γιατί να γίνει απολογητής όποιων εγκλημάτων ο γραμματέας του ΚΚΕ και πώς όλα αυτά μπορούν να έχουν σχέση ή να βοηθούν στην υπόθεση του ελληνικού metto;
Κύριε Κουτσούμπα, κατ’ αρχάς συγχαρητήρια για την δυναμική απάντησή σας στις αθλιότητες ΝΔκρατων για τον Αρη Βελουχιώτη….
Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021
- Αυτές είναι οι 24 από τις 36 ομάδες της League Phase του Champions League
- Δημοσκόπηση: Συντριπτική δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση – Πορεία προς τα πίσω, συμπιεσμένα εισοδήματα και θεσμική απαξίωση
- Married at First Sight: Σεισμός στη Βρετανία – Καταγγελίες βιασμού, απειλές για επίθεση με οξύ στο ριάλιτι
- Σοκ στην Αγγλία: Αποβολή της Σαουθάμπτον από τα play-off της Championship λόγω του σκανδάλου «Spygate»
- Καιρός: Σκηνικό φθινοπώρου και ξαφνική νεροποντή στην Αθήνα – Βγήκαν ξανά ομπρέλες και αδιάβροχα
- ΜΙΔΑ: «Μπλόκο» σε επιδόματα και ακίνητα – Τι αλλάζει




