Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελενα Ακρίτα : Σφοδρή επίθεση εναντίον της από τον σκηνοθέτη Σταμάτη Λινάρδο

Ελενα Ακρίτα : Σφοδρή επίθεση εναντίον της από τον σκηνοθέτη Σταμάτη Λινάρδο

Ο σκηνοθέτης Σταμάτης Λινάρδος, διαψεύδει την Έλενα Ακρίτα που υποστήριξε ότι είχε εμπλοκή μόνο στο σενάριο της σειράς «Κάτω από την Ακρόπολη». Οπως προκύπτει από τους τίτλους, δηλώνει ο σκηνοθέτης, πρόκειται για μια σειρά της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση

Καταπέλτης κατά της Ελενας Ακρίτα είναι ο σκηνοθέτης Σταμάτης Λινάρδος μετά την ανάρτηση της δημοσιογράφου και σεναριογράφου με την οποία αμφισβητεί ως συκοφαντική την θεσμική καταγγελία του στο ΣΕΗ για το επεισόδιο με τον ηθοποιό Παύλο Χαϊκάλη που, όμως, συνεχίστηκε με την απαράδεκτη και άκρως αντισυναδελφική συμπεριφορά σε τηλεοπτική σειρά στην οποία υπεύθυνοι ήταν οι Έλενα Ακρίτα και ο σύζυγός της, Γιώργος Κυρίτσης.

«Με έπεισαν να μην στραφώ νομικά εναντίον του Χαϊκάλη και ύστερα με διέβαλλαν και δεν έβρισκα δουλειά», δηλώνει στο in.gr ο σκηνοθέτης Σταμάτης Λινάρδος.

Ο σκηνοθέτης σε συνέντευξή του στο in.gr ( το ηχητικό είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου) επιμένει στην καταγγελία που έχει κάνει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και προειδοποιεί ότι θα στραφεί ποινικά και αστικά εναντίον της Έλενας Ακρίτα η οποία τον χαρακτήρισε συκοφάντη: «Δεν ξέρω τι κάνει η κ. Ακρίτα, αλλά με αυτά που λέει, και ποινικά και αστικά θα στραφώ εναντίον της και θα δούμε ποιος είναι αυτός που διεκδικεί το δίκιο του και ποιος είναι αυτός που θέλει να κουκουλώνει πράγματα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Ακρίτα έχει απειλήσει και το in.gr με νομικές ενέργειες επειδή δημοσίευσε την καταγγελία του κ. Λινάρδου στο ΣΕΗ. Και με μια άκρως συκοφαντική και παραληρηματική ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαψεύδει όσα, όμως, καταγγέλλει επίσημα και προτίθεται να πάει στα δικαστήρια, ο κ. Λινάρδος.

Η Ακρίτα έχει σχέση με τη σειρά, δεν έγραψε μόνο το σενάριο

Ο σκηνοθέτης Σταμάτης Λινάρδος, διαψεύδει την Έλενα Ακρίτα ότι είχε σχέση μόνο για το σενάριο της σειράς «Κάτω από την Ακρόπολη» αφού όπως προκύπτει από τους τίτλους, δηλώνει, είναι μια σειρά της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση. «Επειδή είδα και μια ανάρτηση που έκανε η κ. Ακρίτα που με χαρακτηρίζει συκοφάντη και λέει ότι δεν είχε σχέση με τη σειρά παρά μόνο για το σενάριο, ας δει τους τίτλους της σειράς  και θα δει ότι αναφέρεται ως «μια σειρά της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση, και αυτό προς αποκατάσταση της αλήθειας».

Ο σκηνοθέτης επικαλείται τον επικεφαλής σκηνοθέτη ως μάρτυρα και δηλώνει πως είναι ψευδές ότι στηρίζει την άποψη της κ. Ακρίτα, όπως γράφει στην ανάρτησή της. «Μίλησα με τον κ. Σοφιανόπουλο και μου είπε ότι δεν ισχύει αυτό που έγραψε η κ. Ακρίτα και πως ο ίδιος πολύ καλά θυμάται το περιστατικό αυτό και θα το καταθέσει, εάν κληθεί» τονίζει.

Η Ελενα Ακρίτα και ο σύζυγός της, Γιώργος Κυρίτσης

Ο κ. Λινάρδος λέει πως μιλά τώρα γιατί διαπιστώνει υποκριτική συμπεριφορά εκ μέρους του Γιώργου Κυρίτση και της Έλενας Ακρίτα « Αυτό που με εξόργισε, πέρα από οτιδήποτε άλλο, γιατί Χαϊκάληδες υπάρχουν πολλοί, είναι  να βγαίνει ο άνθρωπος που σε κατέστρεψε και να μιλάει για δικαιοσύνη, να μιλάει και να λέει βγείτε και καταγγείλετε… ο κ. Κυρίτσης … Κυρίτσης και Ακρίτα για μένα δεν διαχωρίζονται τουλάχιστον για εκείνη τη δουλειά».

Είναι αποφασισμένος να πάει μέχρι τέλους και να αποδοθεί δικαιοσύνη, ούτε εκφοβίζεται. «Δεν φοβάμαι, όλα όσα λέω είναι αληθή, ίσα – ίσα που θα μου δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσω και εγώ πράγματα, γιατί αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να διεκδικήσω αποζημίωση  για αυτά που διέδωσε και ακολούθησε την πρακτική αυτή απέναντί μου».

Η ιστορία της υπόθεσης

«Εργαζόμουν στην εταιρεία STEFI που γύριζε για λογαριασμό του ALPHA το «Κάτω από την Ακρόπολη» εξιστορεί ο σκηνοθέτης. «Υπήρχε μια άσχημη συμπεριφορά του κ. Χαϊκάλη προς το προσωπικό, τεχνικούς του κοντρόλ και κάποιους συναδέλφους του ηθοποιούς η  οποία κορυφώθηκε μια μέρα με ακατονόμαστες φράσεις, και όταν του ζήτησα το λόγο,  για να υπερασπιστώ τους συναδέλφους μου και τον εαυτό μου, χωρίς να τον αγγίξω , παρουσία δεκάδων τεχνικών , σκηνοθετών , ηθοποιών , προσποιήθηκε ότι τον τραυμάτισα, ενώ όλοι είδαν ότι δεν υπήρχε τίποτα».

Έβαζε θέμα λοιπόν, «ή εγώ ή αυτός», για πολλές μέρες μετά το επεισόδιο, ο Χαϊκάλης.

Ο σκηνοθέτης ήθελε να κάνει μήνυση αλλά , έπεσαν πάνω του λυτοί και δεμένοι για να μην πάρει έκταση το γεγονός ενώ από την άλλη πλευρά τον έπεισαν να αποχωρήσει για ν ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του πρωταγωνιστή Χαϊκάλη. «Ήθελα να κάνω μήνυση , διότι το όνομα του Χαϊκάλη ήταν πιο βαρύ από το δικό μου ,και ήθελα να κανω μήνυση παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο μου με την εταιρεία παραγωγής είχε πολλές δυνατές  ρήτρες για να μην φτάσουμε σε ανεπιθύμητες καταστάσεις».

Πως μετέπεισαν τον σκηνοθέτη να «κουκουλώσει το θέμα»

Παρά το γεγονός ότι η Ελενα Ακρίτα δηλώνει ότι δεν τον γνωρίζουν η ίδια και ο Γιώργος Κυρίστης ο κ. Λινάρδος δηλώνει πως τότε «ήλθαν Κυρίτσης, παραγωγός και σκηνοθέτης, και μου είπαν δεν είναι καλό, ούτε ωραίο να μπούμε σε καταγγελίες και δικαστήρια… Επειδή  στη δουλειά μας δεν πρέπει να φθάνουμε τα πράγματα στα άκρα και να βρίσκουμε λύσεις , έκανα το λάθος να μην κινηθώ , παρ΄ ότι το έχω σκυλομετανιώσει».

Εξηγεί πως τον μετέπεισαν να «κουκουλώσει» το θέμα αλλά στο τέλος του γύρισε μπούμερανγκ. «Με διαβεβαίωσαν προφορικά ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και ότι τα πράγματα δεν θα γυρίσουν εις βάρος μου στο τέλος, πράγμα που δεν έγινε… Αρχικά και ο κ Κυρίτσης και οι άλλοι μου έλεγαν μην στραφείς νομικά και θα την βρούμε την άκρη , κλείνοντας μου κατά κάποιον τρόπο το μάτι…»

Τότε παραιτήθηκε του συμβολαίου του και μετά δεν έβρισκε εύκολα δουλειά γιατί τον διέβαλλαν «εγώ παραιτήθηκα του συμβολαίου μου, είχα υποσχέσεις για δουλειές και μελλοντικές συνεργασίες, έφυγα μόνος μου αλλά στο τέλος οπουδήποτε πήγαινα  για δουλειά άκουγα ότι δημιουργώ προβλήματα και έχουν ακουστεί πολλά για μένα».

Οι παραγωγοί της σειράς, όπως λέει, του υποσχέθηκαν άλλες δουλειές για να εγκαταλείψει το συμβόλαιό του.

Η ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα

Με την ανάρτησή της η Ελενα Ακρίτα επιτίθεται στο in.gr και τον διευθυντή ψηφιακών μέσων, Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, κάνοντας λόγω για δολοφονία χαρακτήρων

Ολόκληρη η ανάρτηση έχει ως εξής:

Λευτερακη Χαραλαμπόπουλε, σου έρχεται μήνυση και αγωγή μανάρι μου. Και σε σένα και στο in.gr.

Δολοφονία χαρακτήρα σε μένα ούτε που να την διανοηθείς. Θα φτύσεις το γάλα που βύζαξες.

O Λευτεράκης Χαραλαμπόπουλος του in.gr συνεχίζει την επίθεση στο πρόσωπο μου βάζοντας άτομο του οποίου το όνομα πρώτη φορά ακούμε ο Γιώργος Κυριτσης κι εγώ, να μας κατηγορήσει ότι τον διώξαμε λέει από τηλεοπτική δουλειά. Τον τύπο αυτόν ούτε στη φάτσα δεν τον ξέρουμε, ούτε χαίρω πολύ δεν έχουμε πει.
Πρόκειται για σίριαλ που ο Γιώργος έγραψε, εγώ ήμουν σύμβουλος σεναρίου κι ούτε έξω από το πλατό των γυρισμάτων δεν είχα περάσει ποτέ.
Κι επειδή ο παντελώς άγνωστος σε εμάς συκοφάντης θα κληθεί στα δικαστήρια μετά από τη μήνυση και την αγωγή που θα του κάνουμε, οι δικοί μας μάρτυρες θα είναι ακριβώς τα άτομα που ο τύπος αναφέρει.
Δηλαδή ο υπεύθυνος σκηνοθέτης Δημήτρης Σοφιανόπουλος, ο διευθυντής παραγωγής Μιχάλης Δεναξάς και ο παραγωγός της Stefi Films Βιτόριο Πιετρα. Και φυσικά όλοι οι άξιοι ηθοποιοί που έλαβαν μέρος στην σειρά.
Αγωγή επίσης θα κάνουμε και στην ιστοσελίδα in.gr και τον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο για την άθλια και συκοφαντική εμπλοκή του ονόματος σε οποιοδήποτε περιστατικό έγινε και το οποίο αποδεδειγμένα αγνοούμε. Και μάλιστα ο συντάκτης του κατάπτυστου αυτού κειμένου παραβίασε όλες τις αρχες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας διότι δεν μάς πήρε καν ένα τηλεφωνο για να διασταυρώσει την ειδηση.
Θα τα πούμε στα δικαστήρια λοιπόν και με τον τύπο αυτόν και με το in.gr.
1. Λευτεράκη, ήδη μίλησα με τον διευθυντή παραγωγής κ. Μιχάλη Δεναξά και επιβεβαιώνει ακριβώς αυτά που έγραψα εδώ. Καιτα επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι.
2. Λευτεράκη, ο Γιώργος μίλησε τώρα και με τον παραγωγό της Stefi Films Vittorio Pietra. Δεν ξέρει καν αυτόν τον τύπο και δηλώνει ότι θα επιβεβαιώσει όπου δει τα λεγόμενα μας.
Όσο για μας τις εξετάσεις μας τις έχουμε δώσει και είναι εκατοντάδες οι συνεργάτες μας στην τηλεόραση που θα καταθέσουν για το ήθος και τον επαγγελματισμό μας.
Θα περάσεις καλά με μένα που έμπλεξες, λασπολόγε σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024