Μήδεια : Κλείνουν στις 18:00 τα σούπερ μάρκετ λόγω της κακοκαιρίας
Στις 18:00 θα κλείσουν σήμερα, Τρίτη, τα σούπερ μάρκετ της Αττικής λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας «Μήδεια»
Στις 18:00 θα κλείσουν σήμερα, Τρίτη, τα σούπερ μάρκετ της Αττικής λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας «Μήδεια».
Τη σχετική ανακοίνωση έκανε γνωστή ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος τονίζει ότι η απόφαση ελήφθη προκειμένου να προστατευθούν οι καταναλωτές και οι εργαζόμενοι που θα πρέπει να επιστρέψουν με ασφάλεια στο σπίτι τους.
«Για να προστατεύσουμε και τους καταναλωτές και τους εργαζομένους στα Super Markets της Αττικής και ώστε να μην κινδυνεύσουν κατά την επιστροφή στην οικία τους, σήμερα θα κλείσουν στις 18:00 λόγω των εκτάκτων καιρικών συνθηκών» σημειώνει χαρακτηριστικά.
Δείτε την ανάρτησή του
Για να προστατεύσουμε και τους καταναλωτές και τους εργαζομένους στα Super Markets της Αττικής και ώστε να μήν κινδυνεύσουν κατά την επιστροφή στην οικία τους, σήμερα θα κλείσουν στις 18:00 λόγω των εκτάκτων καιρικών συνθηκών. pic.twitter.com/crq03z5K4h
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) February 16, 2021
- Εύκολο απόγευμα για τη Λίβερπουλ (2-0) – Επέστρεψε στις νίκες η Τσέλσι (2-0)
- Συνελήφθη 30χρονος που έκλεψε κινητό τηλέφωνο 74χρονου στο Μετρό – Ζητούσε 100 ευρώ για να το επιστρέψει
- Ερντογάν: «Η ειρήνη δεν είναι μακριά» – Πρόταση για «περιορισμένη εκεχειρία»
- Λευκορωσία: Αποφυλακίστηκαν 123 κρατούμενοι μετά την άρση κυρώσεων των ΗΠΑ – Και ηγέτες της αντιπολίτευσης
- Η Google αφαιρεί βίντεο με χαρακτήρες της Disney που δημιουργήθηκαν με τεχνητή νοημοσύνη
- Bundesliga: Στην τετράδα με τεσσάρα η Χόφενχαϊμ (4-1) – Τρίποντο για την Βόλφσμπουργκ του Κουλιεράκη (3-1)



