Χιμένεθ : «Ο Θεός ήταν δίκαιος, κάναμε το καλύτερο μας ημίχρονο»
Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στην ΑΕΛ, αλλά και για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του.
Ο Μανόλο Χιμένεθ σχολίασε τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στο Αλκαζάρ κόντρα στην ΑΕΛ και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας του.
Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός αναφέρθηκε στο εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο που έκαναν οι παίκτες του, αλλά και στο τρομερό φινάλε του ματς.
Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της Nova:
«Είναι το καλύτερο ημίχρονο που κάναμε φέτος. Είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες να σκοράρουμε, μετά τραυματίστηκε ο Μπακάκης ακόμα ένας και έγινε το 2-2. Η αλήθεια είναι πως σκοτωνόμαστε στη δουλειά αλλά πρέπει να γυρίσουν κάποιοι γιατί είναι δύσκολο να δουλεύουμε έτσι.
Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού τα πόδια των παικτών βαραίνουν. Τον έλεγχο που θέλουμε τον έχει μόνο ο Σιμόες και δεν είναι στο 100% όλοι οι άλλοι είναι τραυματίες».
Για το πέναλτι: «Είμαι περήφανος από την ομάδα μου περισσότερο για το πρώτο μέρος, αλλά και τις ευκαιρίες που είχαμε. Δεν έχω δει το πέναλτι αλλά άλλο το χέρι να είναι ψηλά και άλλο κοντά στο σώμα, αλλά ο Θεός ήταν δίκαιος για την ομάδα που έπρεπε να κερδίσει».
- «Λουκέτο» σε 6 εταιρίες της Σάρα Φέργκιουσον μετά τη σύλληψη του πρώην πρίγκιπα Άντριου
- Δολοφονία στις φυλακές Δομοκού: Αναπαράσταση ζητά ο καθ’ ομολογίαν δράστης, σοκαρισμένος δηλώνει ο αρχιφύλακας
- Επιφυλακτική η ΕΕ μετά την δικαστική απόφαση που έκρινε παράνομους τους δασμούς του Τραμπ
- Γεώτρηση-ρεκόρ στην Ανταρκτική αποκαλύπτει 23 εκατομμύρια χρόνια κλιματικής ιστορίας
- Ζελένσκι: Δεν υπάρχει πρόοδος στο εδαφικό ζήτημα στις συνομιλίες – 10.000 Βορειοκορεάτες βρίσκονται στο μέτωπο
- Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό



