Τι είπε στο MEGA ο διοικητής του νοσοκομείου Πτολεμαΐδας για την έλλειψη λοιμωξιολόγου
Σύμφωνα με τον διοικητή, υπάρχει συνεπικουρία από τριτοβάθμιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο διοικητής του νοσοκομείου Πτολεμαΐδας για την έλλειψη λοιμωξιολόγου στο νοσοκομείο αναφοράς covid.
Σύμφωνα με τον διοικητή, υπάρχει συνεπικουρία από τριτοβάθμιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Όποτε χρειάζονται συμβουλές οι παθολόγοι του νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, απευθύνονται στο «Παπαγεωργίου».
Προς υπεράσπιση του νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, ο κ. Παπασωτηρίου υποστήριξε πως το νοσοκομείο έχει νοσηλέψει πάνω από 440 ασθενείς με κορωνοϊό και έχει τις λιγότερες δυνατές απώλειες.
Είπε ακόμα, ότι έχει γίνει ήδη πρόσληψη πνευμονολόγου, ενώ έχει κατατεθεί και πρόταση τροποποίησης του οργανισμού για να προστεθεί και η ειδικότητα του λοιμωξιολόγου.
- Εϊναι οι πιπεριές «ασπίδα» για το ανοσοποιητικό μας;
- Ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη – Η «Ιθάκη» βάζει σε κίνηση Ανδρουλάκη και Φάμελλο
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
- Η μείωση φόρων αντισταθμίζει στις ΗΠΑ τα οφέλη από τους δασμούς
- Φοινικούντα: «Αν βρουν πάνω σου το όπλο ή σε σπίτι, αμάξι, τελείωσε το παραμύθι»
- Ακίνητα: Έρχεται η μεγάλη απογραφή – Στο μικροσκόπιο επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)

















































![Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/sheinbaum321-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442