Το βίντεο ήταν απολύτως αναμενόμενο να γίνει viral. Στα 45 δευτερόλεπτα της συνολικής του διάρκειας, ένας γαμπρός χτυπά τον φωτογράφο στη διάρκεια της φωτογράφισης του γάμου του. Και η νύφη ξεσπά σε υστερικό γέλιο. Από τη στιγμή που αναρτήθηκε στο Twitter την περασμένη εβδομάδα, έχει συγκεντρώσει σχεδόν 1 εκατ. προβολές και έχει διχάσει τους θεατές: Είναι αληθινό; Και αν όχι, σε τι βαθμό;

Το βίντεο ξεκινά μάλλον αθώα, με το ζευγάρι των νεόνυμφων να ποζάρει και τον φωτογράφο να απαθανατίζει. Τα προβλήματα ξεκινούν όταν αρχίζει η φωτογράφιση των πορτραίτων της νύφης. Μετά από μερικά κλικ, ο φωτογράφος φαίνεται να αγγίζει το πρόσωπό της για να διορθώσει τη γωνία λήψης. Ο γαμπρός αναστατώνεται, τον χτυπά και του ζητά να φύγει.

Αν και ο φωτογράφος δεν μοιάζει να παίρνει την αντίδραση του γαμπρού πολύ βαριά, η νύφη ξεσπά σε υστερικά γέλια. Μάλιστα πέφτει ακόμη και στο έδαφος γελώντας δυνατά, ενώ ο γαμπρός βγαίνει εκτός κάδρου.


Το άτομο που ανάρτησε το βίντεο ξεκαθαρίζει στα σχόλια ότι δεν γνωρίζει αν είναι αληθινό ή αν πρόκειται για κάποια φάρσα της νύφης εις βάρος του γαμπρού.

Όμως το μυστήριο λύθηκε όταν η ίδια η «νύφη» σχολίασε την ανάρτηση αποκαλύπτοντας ότι δεν πρόκειται για πραγματικό γάμο, αλλά για… τη σκηνή μιας ταινίας.

Η «νύφη» είναι η Ινδή ηθοποιός Ανικρίτι Τσογουάν.

Η ηθοποιός απάντησε σε πλήθος σχολίων που τη συνέχαιραν, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν παντρεύτηκε πραγματικά.