Γεννητούρια στην κυβέρνηση
Αγοράκι απέκτησε η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου
Δεν είναι και συνηθισμένα τα… γεννητούρια στην κυβέρνηση. Δεν είναι και καθημερινό φαινόμενο ένα μέλος της κυβέρνησης να αποκτά παιδί, γι’ αυτό έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ότι η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, έγινε μητέρα.
Η κ. Νικολάου, γέννησε το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι τα ξημερώματα της Δευτέρας και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, όπως φυσικά και ο σύζυγός της, ο γνωστός δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Δαυλός. Το αγοράκι γεννήθηκε με βάρος λίγο πάνω από 2, 7 κιλά, είναι μια χαρά, όπως και η μαμά.
Η Σοφία Νικολάου, δυναμική δικηγόρος, αλλά και ιδιαίτερα ικανή στην «καυτή» θέση της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, θα ξεκουραστεί λίγες ημέρες και μετά ξανά στις επάλξεις.
Η αλήθεια είναι ότι λίγοι γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της, η οποία κύλησε πολύ ήρεμα και χωρίς προβλήματα, καθώς το ζευγάρι κρατούσε χαμηλούς τόνους.
- ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ «Η φωνή της ψυχής μας» στο Θέατρο Παλλάς
- H εκδίκηση του πιγκουίνου – Το αυστηρό μαύρο κυριάρχησε στις Χρυσές Σφαίρες 2026. Γιατί;
- Σέρρες: «Αποκλείεται να είναι ένας ο δράστης – «Έφυγε» μαρτυρικά» – Συγκλονίζουν οι γονείς του 17χρονου
- Ο Μάικλ Κάρικ νέος προπονητής της Γιουνάιτεντ – Γιατί η αγγλική ομάδα άφησε στα… κρύα του λουτρού τον Σόλσκιερ
- Απολιθώματα στην Καζαμπλάνκα ίσως ανήκουν στον κοινό πρόγονο των Homo sapiens και των Νεάντερταλ
- Κ. Τσουκαλάς: «Η κυβέρνηση υπέγραψε τη συμφωνία με τη Mercosur χωρίς διαπραγμάτευση και ανταλλάγματα»




