Χωρίς κατεύθυνση έκλεισε η Wall Street
Κλίμα επιφυλακτικότητας επικράτησε χθες Τετάρτη στο χρηματιστήριο της Wall Street, στη Νέα Υόρκη.
Κλίμα επιφυλακτικότητας επικράτησε χθες Τετάρτη στο χρηματιστήριο της Wall Street, στη Νέα Υόρκη.
Συγκρατημένοι
Οι επενδυτές εμφανίστηκαν συγκρατημένοι εν μέσω της συνέχισης των εντάσεων στο αμερικανικό Κογκρέσο, όπου η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε υπέρ της παραπομπής του απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, της εκστρατείας εμβολιασμού για τον νέο κοροναϊό, αλλά και εν αναμονή της περιόδου των ανακοινώσεων εταιρικών αποτελεσμάτων χρήσης.
Οι βασικοί δείκτες
Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με οριακή πτώση 8,22 μονάδων (–0,03%) στις 31.060,47 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με μικρή άνοδο 56,52 μονάδων (+0,43%), στις 13.128,95 μονάδες.
Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ο οποίος θεωρείται ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με μικρή άνοδο 8,65 μονάδων (+0,23%), στις 3.809,84 μονάδες.
Πηγή: ΑΠΕ
- Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]
- Βουλή ΗΠΑ: Θυελλώδης συνεδρίαση κατά την ακρόαση των επικεφαλής των υπηρεσιών για τη μετανάστευση
- Ουκρανία: 4 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο
- Σκάνδαλο Επσταϊν: Μια κατάθεση του 2006 αποκαλύπτει ότι ο Τραμπ γνώριζε για τα εγκλήματα του πρώην φίλου του
- Πορτογαλία: Παραίτηση της υπουργού Εσωτερικών υπό το βάρος των επικρίσεων έπειτα από τη φονική κακοκαιρία
- Ισραήλ: Αποβίβασαν δημοσιογράφο από το αεροσκάφος του Νετανιάχου για «να ελέγξουν τις επαφές του»





