Μακάμπι Τελ Αβίβ : Χωρίς Κοέν με Ολυμπιακό λόγω κοροναϊού
Η Μακάμπι θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό χωρίς τον Σάντι Κοέν, διότι βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό
Δίχως τον Σάντι Κοέν θα υποδεχθεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ τον Ολυμπιακό (12/1, 21:05), για την 19η αγωνιστική της Euroleague.
Ο τεχνικός των ισραηλινών, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενημερώθηκε ότι ο 25χρονος γκαρντ διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, μετά από τεστ ανίχνευσης στο οποίο υποβλήθηκε με την επιστροφή του από τις ΗΠΑ, κάτι που αυτόματα τον έθεσε σε καθεστώς απομόνωσης για τουλάχιστον 14 μέρες.
Όπως υπογράμμισε η Μακάμπι, πάντως, οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και το προσωπικό του συλλόγου δεν θα μπουν σε καραντίνα, καθώς ο Κοέν δεν είχε προλάβει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα κάτι που σημαίνει ότι οι υπόλοιποι θα είναι κανονικά στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού.
- Ουκρανία: Η προσφορά για τις εγγυήσεις ασφαλείας δεν θα είναι για καιρό στο τραπέζι, διαμηνύουν οι ΗΠΑ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/12): Δράση με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη Euroleague
- Οι σκύλοι δεν ξεχνούν ποτέ τα αδέλφια τους – Είναι αλήθεια;
- Δώρα για όλη την οικογένεια: Ιδέες δώρων για μικρούς και μεγάλους
- Θεσσαλονίκη: 55χρονη κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιο της οικιακής βοηθού της από την ηλικία των 9 ετών
- Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Από τη στιγμή που ήρθε ο γιος μου, είναι κάθε μέρα γιορτή»


