ΠΑΟΚ : Στην αποστολή για Ολυμπιακό ο Γιαννούλης, εκτός ο Αουγκούστο
Ο Δημήτρης Γιαννούλης τέθηκε στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όχι όμως και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που έμεινε εκτός.
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Πάμπλο Γκαρσία είδε τον Δημήτρη Γιαννούλη να τίθεται στη διάθεσή του. Ο διεθνής μπακ έβγαλε όλη τη σημερινή προπόνηση παρά το γεγονός ότι η μαγνητική έδειξε επιβάρυνση στον δικέφαλο.
Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Εκτός έμειναν επίσης οι Εσίτι, Τσόλακ, Μιχαηλίδης και Μπίσεσβαρ.
Αναλυτικά η αποστολή: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Περέιρα, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.
- Ο Γιαμάλ έκανε live μετάδοση και «έπιασε» τον Σέζνι να καπνίζει στα αποδυτήρια (vid)
- Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις από τους ισχυρούς ανέμους
- Θεσσαλονίκη: Δολοφονία 41χρονης εγκύου – Στο εδώλιο ο σύντροφός της και ένας φίλος του
- Ο Λανουά όρισε Έλληνα διαιτητή στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, ξένος ο VAR!
- Ιράν: Καταδικάζει τη βία κατά των διαδηλωτών ο Μερτς – Η Κίνα καλεί σε «ειρήνη», ενάντια σε ξένη «ανάμιξη»
- Μιλένα Αποστολάκη για εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ΝΔ επιλέγει τη συσκότιση γιατί φοβάται την αλήθεια


