
Ολυμπιακός : Χωρίς Χολέμπας και Μπρούμα στην Τούμπα
Οι δύο παίκτες κρυολόγησαν και δεν ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Χωρίς τους Χοσέ Χολέμπας και Μπρούμα ταξίδεψε ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (13/1, 19:30).
Οι δύο παίκτες κρυλόγησαν και δεν προπονήθηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά. Ο πρώτος ήταν εμπύρετος και δεν προπονήθηκε, ενώ ο δεύτερος με πονόλαιμο και συμπτώματα ίωσης επίσης δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα.
Οι Ερυθρόλευκοι το μεσημέρι της Τρίτης προπονήθηκαν στο Ρέντη υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και στη συνέχεια αναχώρησαν για το αεροδρόμιο, προκειμένου να ταξιδέψουν στην συμπρωτεύουσα για το εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Superleague.
Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες, πλην των δύο που προαναφέραμε, βρίσκονται στη διάθεση του Πορτογάλου για τη μάχη της Τούμπας, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη έχοντας διαφορά 10 βαθμών με τον ΠΑΟΚ.
- Χωρίς συμφωνία αποχωρεί ο Βανς από το Ισλαμαμπάντ – Τι αναφέρει η ιρανική πλευρά
- Αϊτή: Τραγωδία σε δημοφιλές αξιοθέατο – Τουλάχιστον 30 νεκροί σε ποδοπάτημα, ανάμεσά τους παιδιά
- Στήθηκαν από τα ξημερώματα οι σούβλες στο κέντρο της Αθήνας
- Ο Ρόμπινσον στο στόχαστρο της Ζαλγκίρις και της… Euroleague
- Σαμπρίνα Κάρπεντερ: Ζήτησε συγγνώμη για τη Zαγρούτα που μπέρδεψε με Γιόντελινγκ στο Coachella
- Σύρος: Σε σταθερή κατάσταση ο 13χρονος που τον δάγκωσε οχιά


