Χρηματιστήριο: Με άνοδο 2,25% άνοιξε η σημερινή συνεδρίαση
Ισχυρές ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω ανοδικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών
Ισχυρές ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω ανοδικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών.
Η αγορά έχει διασπάσει ανοδικά ανοδικά τα επίπεδα των 800 μονάδων, με μοχλό το επενδυτικό ενδιαφέρον για τις τραπεζικές μετοχές.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 805,23 μονάδες σημειώνοντας κέρδη 2,25%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 10,45 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 2,60%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 2,15%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Πειραιώς (+7,44%), της Εθνικής(+6,60%), της Alpha Bank (+6,03%), της Aegean Airlines (+5,60%) και της ΔΕΗ (+4,90%).
Αντιθέτως πτώση καταγράφει μόνο η μετοχή του ΟΛΠ (-1,22%).
Ανοδικά κινούνται όλοι οι επιμέρους δείκτες και τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Τραπεζών (+5,64%) και των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (+3,20%).
Ανοδικά κινούνται 68 μετοχές, 7 πτωτικά και 5 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές:Ίλυδα +11,11% και Ιντεάλ (κ) +9,52%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Δάϊος Πλαστικά -8,23% και Fieratex -1,49%.
- Ισραήλ: Αποβίβασαν δημοσιογράφο από το αεροσκάφος του Νετανιάχου για «να ελέγξουν τις επαφές του»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ανοίγει παράθυρο σε πυρηνικά όπλα
- Νορβηγία: Το σκάνδαλο Έπσταϊν θα διερευνηθεί από κοινοβουλευτική επιτροπή
- Νέο εργαλείο επιτρέπει να διαγράψετε ανεπιθύμητες φωτογραφίες από το Google Search
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Γλίτωσαν την ήττα στο 90+6′ οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Ποιος θα αντικαταστήσει τον Ερντογάν στην ηγεσία του AKP;





