
Στις 2 Δεκεμβρίου το ΑΕΛ – Άρης
Η Super League ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Άρη θα διεξαχθεί στις 2 Δεκεμβρίου.
Το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Άρη δεν είχε διεξαχθεί όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στους «κίτρινους».
Σήμερα (25/11) η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί το απόγευμα της επόμενης Τετάρτης (02/12, 17:15) στο «Αλκαζάρ» ενώ το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Βόλο θα γίνει στις 9 Δεκεμβρίου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».
Σημειώνεται επίσης ότι ο αγώνας Παναιτωλικός-ΑΕΛ για την 11η αγωνιστική θα γίνει στις 7 Δεκεμβρίου (19:30) ενώ ο αγώνας Βόλος-Παναιτωλικός για τη 12η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 13 του ίδιου μήνα (17:15).
- Η Αντζελίνα Τζολί πούλησε την ιστορική έπαυλή της στο Χόλιγουντ για 30 εκατ. δολάρια
- NBA: Οι Θάντερ ισοπέδωσαν τους Λέικερς, 1-0 και για τους Πίστονς (vids)
- Greek Banks Reshape Insurance Sector With New Deals
- Σαλαμίνα: Περιπολικό παρέσυρε 12χρονη έξω από σχολείο τραυματίζοντάς την σοβαρά στο πόδι
- Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα μέχρι το Final Four της Euroleague
- Γαστούνη: Οκτώ προσαγωγές για τον εμπρησμό του μαγαζιού του περιπτερά που είχε ξυλοκοπηθεί


