Serie A : Θετικός στον κοροναϊό και ο Γκοντίν
Ο Ουρουγουανός αμυντικός «κόλλησε» από τους συμπαίκτες του στην Ουρουγουάκη και δεν παίζει το Σάββατο με τη Γιουβέντους.
Η Ουρουγουάη εξελίχτηκε σε εστία υπερμετάδοσης του Covid-19 με 12 νοσούντες στον ιό, αλλά η διασπορά δεν σταμάτησε εκεί… Ο Ντιέγκο Γκοντίν, ο οποίος στην πατρίδα του είχε διαγνωστεί αρνητικός, βγήκε θετικός στον έλεγχο που υποβλήθηκε κατά την άφιξη του στην Ιταλία.
Οι άνθρωποι της Κάλιαρι απομόνωσαν αμέσως τον Γκοντίν για να μην έρθει σε επαφή με άλλη μέλη της ομάδας, ενώ το ίδιο έπραξαν με τον συμπατριώτη του, Ναχιτάν Ναντέζ, ο οποίος γύρισε επίσης από την Ουρουγουάη.
Ο Γκοντίν δεν θα ενισχύσει την Κάλιαρι στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Γιουβέντους, ενώ ο Ναντέζ περιμένει τα αποτελέσματα από το τεστ που υποβλήθηκε. Η Γιουβέντους έχει και αυτή τον Ουρουγουανό διεθνή της, τον Ροντρίγκο Μπεντανκούρ, αλλά δεν φαίνεται να έχει προσβληθεί από κορωνοϊό μέχρι τώρα.
- Πολύ καλό βαθμό βάζει η ΚΕΔ στον Μακέλι για τη διαιτησία του στο ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός
- Νέα κόντρα για τον καιρό – Αιχμές Κολυδά για τους τηλεοπτικούς μετεωρολόγους
- Γαλλία: Σε κρίσιμη κατάσταση καθηγήτρια γυμνασίου – Δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από μαθητή
- Η Ρεν «εκτοξεύει» καριέρες και γεμίζει… ταμεία
- Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ για κατάθεση η σύντροφος του 27χρονου που δολοφονήθηκε – «Ξέρει πάρα πολλά» λέει ο πατέρας του
- Διπλωματικό επεισόδιο στα Grammys – Εξοργισμένη η Κίνα με τη βράβευση του Δαλάι Λάμα – «Λύκος με ράσο»




