Ράλι με ρεκόρ στη Wall Street από το εμβόλιο της Moderna
Στο πράσινο έκλεισε χθες Δευτέρα το χρηματιστήριο της Wall Street, στη Νέα Υόρκη.
Στο πράσινο έκλεισε χθες Δευτέρα το χρηματιστήριο της Wall Street, στη Νέα Υόρκη.
Ρεκόρ για Dow Jones και S&P 500
Οι δείκτες Dow Jones και S&P 500 σημείωσαν ρεκόρ μετά την ανακοίνωση της εταιρείας βιοτεχνολογίας Moderna ότι το υποψήφιο εμβόλιό της εναντίον του νέου κοροναϊού είναι αποτελεσματικό «κατά 94,5%», κάτι που ενεθάρρυνε αρκετούς επενδυτές.
Ο δείκτης Dow Jones έκλεισε με άνοδο 470,63 μονάδων (+1,60%), στις 29.950,44 μονάδες, καταρρίπτοντας το ρεκόρ που είχε καταγράψει τον Φεβρουάριο.
Με άνοδο και ο Nasdaq
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν οι τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με άνοδο 94,84 μονάδων (+0,80%), στις 11.924,13 μονάδες.
Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 41,76 μονάδων (+1,16%), στις 3.626,91 μονάδες, βελτιώνοντας το ρεκόρ που είχε καταγράψει την περασμένη Παρασκευή.
Πηγή: ΑΠΕ
- Κιλκίς: Τον έπιασαν να μεταφέρει λάδι αμφιβόλου ποιότητας – Άγγιζε τα 300 λίτρα η ποσότητα
- Εξιτήριο πήρε ο κτηνοτρόφος που κατέρρευσε αποχαιρετώντας με δάκρυα τα 450 πρόβατά του
- Η δεύτερη… νεότητα του Λιονέλ Μέσι: Οι εντυπωσιακοί αριθμοί του με την Ίντερ Μαϊάμι
- Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω πάρει την απόφαση από πάρα πολύ νωρίς να μην με ενδιαφέρει η σκέψη της πρώτης ρυτίδας»
- Στο μπλόκο στον Ε-65 στην Καρδίτσα ο Κουτσούμπας – «Στηρίζουμε τον αγώνα σας, χωρίς ναι μεν αλλά, χωρίς αστερίσκους»
- Netflix: Ποια είναι η Warner που εξαγόρασε ο γίγαντας του streaming – Η ιστορία του φημισμένου στούντιο






