
Κανένα νέο κρούσμα κοροναϊού στην ΑΕΚ (pic)
Για πρώτη φορά μετά από πέντε διαδοχικούς ελέγχους δεν προέκυψε κανένα κρούσμα κοροναϊού στην ΑΕΚ ενώ αρνητικά ήταν και τα τεστ των Γεβχέν Σάκχοφ και Στράτου Σβάρνα.
Ευχάριστα ήταν τα νέα στην ΑΕΚ από τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα τη Δευτέρα. Όλα βγήκαν αρνητικά, όπως και αυτά των Γεβγέν Σάκχοφ και Στράτου Σβάρνα οι οποίοι μπορούν πλέον να επιστρέψουν στις προπονήσεις.
Έτσι φαίνεται πως κλείνει οριστικά ο κύκλος της Ουκρανίας και των όσων ακολούθησαν μετά το ταξίδι εκείνο όπου υπήρξε η μεγάλη διασπορά του ιού.
Η ανακοίνωση:
«Κανένα νέο κρούσμα δεν προέκυψε στα τεστ ανίχνευσης κοροναϊού κατά τον σημερινό έλεγχο στα Σπάτα, για πρώτη φορά μετά από πέντε διαδοχικούς ελέγχους, μετά την επιστροφή της αποστολής της ομάδας από την Ουκρανία για το ματς με τη Ζόρια.
Αντίθετα, αρνητικά ήταν τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν σήμερα Γεβχέν Σάκχοφ και Στράτος Σβάρνας, ενώ δεύτερο αρνητικό τεστ είχαν οι Μάνταλος, Μπακάκης και Χνιντ.
Αρνητικό ήταν και το τεστ ενός ακόμα μέλους του προπονητικού επιτελείου, που μπορεί πλέον να επιστρέψει στις προπονήσεις.
Ευχές από την κιτρινόμαυρη οικογένεια για άμεση ανάρρωση και επιστροφή στα Σπάτα και για τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος».
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό
- Η πολυτέλεια «παίζει» στα καλύτερα γήπεδα τένις του κόσμου
- Μέση Ανατολή: Οι επενδυτικές εταιρείες κάνουν σχέδια παρά τον πόλεμο στο Ιράν
- Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις στην Κούβα, που προειδοποιεί για «λουτρό αίματος» αν υπάρξει αμερικανική επίθεση



