Χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο, η Μαρσέιγ επικράτησε 1-0 στο Στρασβούργο της τοπικής ομάδας και σημείωσε την τρίτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αντρέ Βίλας Μπόας, μίλησε στους δημοσιογράφους. Ωστόσο, κάποια στιγμή, όταν ρωτήθηκε για τις επιλογές του και κλήθηκε να σχολιάσει ότι ο σκόρερ Σανσόν ήρθε από τον πάγκο, ο προπονητής της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League, «εξερράγη», αποδεικνύοντας ότι η πίεση στο «στρατόπεδο» των Μασσαλών, είναι μεγάλη.

«Μια ομάδα είναι ένα σύνολο. Πως μας έσωσε ο Σανσόν ή ο Τοβέν; Εχουμε παίκτες που είναι εξαιρετικοί και κάνουν τη διαφορά. Πρέπει να σταματήσετε κάποια στιγμή», είπε εκνευρισμένος ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Πόσα γκολ σκοράρουν οι Μπαπέ, Νεϊμάρ, Μέσι και Ρονάλντο; Τα παιδιά είναι καταπληκτικά, έτσι είναι. Μπόρεί να είναι ο Τοβέν, μπορεί ο Παγέ. Πρέπει να σταματήσετε κάποια στιγμή. Κερδίσαμε 1-0, τι ψάχνετε; Σταματήστε με τις μα…ες σας. Συγγνώμη».

Νωρίτερα και όντας πιό… ήρεμος, αλλά εξ΄ ίσου ειρωνικός, προφανώς λόγω της έντονης κριτικής που δέχεται για την απογοητευτική πορεία στο Champions League, ο έμπειρος προπονητής, είπε για το ματς:

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη, σε μία δύσκολη έδρα, που μας βάζει ψηλά στην κατάταξη. Ξέρω ότι είστε αηδιασμένοι, αλλά έτσι είναι η ζωή. Είχαμε πρόβλημα με την πίεση στις πτέρυγες, αλλά με το 4-2-3-1, αποκτήσαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας.Ημασταν λίγο τυχεροί, αλλά υπήρξε μια πολύ καλή προσπάθεια από τους παίκτες».