Ο Ολυμπιακός πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις στο Ετιχαντ απέναντι στην πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τους αστέρες του Πεπ Γκουαρντιόλα. Οι Ερυθρόλευκοι δέχθηκαν δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και ηττήθηκαν με 3-0 από τους Πολίτες, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι Πειραιώτες πλέον αφήνουν πίσω τους το παιχνίδι με τη βρετανική ομάδα και επικεντρώνονται στον αγώνα που ακολουθεί με τον ΟΦΗ στην Κρήτη (8/11, 15:00) για την 8η αγωνιστική της Superleague. Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε στη βάση της και το απόγευμα οι πρωταθλητές Ελλάδας προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, αφού ακολουθεί το ταξίδι στην Κρήτη και το δύσκολο παιχνίδι με τους Ομιλήτες. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του έχουν στρέψει πλέον το βλέμμα τους στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, όπου οι Πειραιώτες θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το τρίποντο της νίκης.

Ένα σημαντικό ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με τον Πορτογάλο και τους παίκτες του να γνωρίζουν πολύ καλά τη δυσκολία της αναμέτρησης.