
Τσεχία : Ελεγχοι στα σύνορα μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Βιέννη
«Η αστυνομία διεξάγει ελέγχους σε οχήματα και σε επιβάτες στα συνοριακά φυλάκια με την Αυστρία» αναφέρει σε ενημέρωσή της η αστυνομία της Τσεχίας.
Η τσεχική αστυνομία ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Δευτέρας ότι διενεργεί πλέον ελέγχους στα σύνορα της χώρας με την Αυστρία, εξαιτίας της τρομοκρατικής ενέργειας που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη στη Βιέννη.
«Σε οχήματα και επιβάτες»
«Η αστυνομία διεξάγει ελέγχους σε οχήματα και σε επιβάτες στα συνοριακά φυλάκια με την Αυστρία», κάτι που αποτελεί «προληπτικό μέτρο μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Βιέννη», διευκρίνισε η αστυνομία της Τσεχίας σε ανάρτησή της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.
V souvislosti s teroristickým útokem ve Vídni jsme přijali preventivní opatření na hraničních přechodech s Rakouskem. Policisté provádí namátkové kontroly vozidel a cestujících. Situaci v sousedním státě pečlivě sledujeme,o případných změnách opatření budeme veřejnost informovat.
— Policie ČR (@PolicieCZ) November 2, 2020
- Ο λαός θα είναι ο καλύτερος κριτής για το ποια ή ποιος θα ηγηθεί της δημοκρατικής παράταξης και θα βγάλει τη χώρα από το σημερινό αδιέξοδο
- «Αυτή είναι η προσφορά της Ζάλγκιρις στον Βαλαντσιούνας» (pic)
- Νότια Κορέα: Οι ΗΠΑ εγκρίνουν πώληση και εκσυγχρονισμό στρατιωτικών ελικοπτέρων αξίας 4,2 δισ. δολαρίων
- Το κόστος στέγασης ως αιτία οργής των ψηφοφόρων – Έλλειψη κατοικιών και αποτυχία του ελέγχου των ενοικίων
- Adédèjì: «Παντρεύοντας» την παράδοση με την καινοτομία
- Τουρκία: Βίντεο από τους πυροβολισμούς με τους 6 νεκρούς







