«Πάμε Δανάη!» : Βελουτέ σούπα μανιταριών από τον Απόστολο Ρουβά
Μια φθινοπωρινή συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά
Ένα ζεστό και φθινοπωρινό πιάτο ετοίμασε το πρωί της Πέμπτης (29/10) στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!», ο Απόστολος Ρουβάς.
Συγκεκριμένα ο Απόστολος Ρουβάς επέλεξε να φτιάξει μία πενταντανόστιμη βελουτέ σούπα μανιταριών με γλυκοπατάτα.
Για να μαγειρέψετε αυτό το γευστικότατο αυτό πιάτο, θα χρειαστείτε:
1-1,5 λ. ζωμό λαχανικών
2 κ.σ. λάδι
500 γρ. μανιτάρια λευκά
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
2 μέτρια καρότα κομμένα σε κύβους
2 στικ σέλερι κομμένα σε κύβους
1 μεγάλη γλυκοπατάτα κομμένη σε κύβους
1 μικρό άσπρο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
1 φύλλο δάφνης
4 κ.σ. βούτυρο
3 κ.σ. αλέυρι
1,5 κούπα φρέσκο γάλα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
- Παναθηναϊκός: Με Χουάντσο στο Game 5 με τη Μακάμπι
- Πάσχα: Σε εξέλιξη η μεγάλη επιστροφή των εκδρομέων – Πού σημειώνονται καθυστερήσεις
- Πέντε παράξενοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι διασημότητες που δίνουν το παρών στο Met Gala
- Καιρός: Δευτέρα του Πάσχα με τη θερμοκρασία στο «κόκκινο» – Πού άγγιξε του 30 βαθμούς ο υδράργυρος
- «Future of Jobs»: Τι αλλάζει στην αγορά εργασίας την επόμενη 5ετία – Τα limit up και down των επαγγελμάτων
- Η Mama Cass «δεν πνίγηκε από σάντουιτς με ζαμπόν» – Αποκατάσταση μιας λιποφοβικής ροκ φήμης