
Γκριν : Ο Τζέιμς δεν θα παίξει τον πρώτο μήνα
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν θα αγωνιστεί τον πρώτο μήνα της νέας σεζόν όπως δήλωσε ο συμπαίκτης του στους Λέικερς, Ντάνι Γκριν
Η νέα χρονιά του ΝΒΑ δεν έχει αποφασιστεί πότε θα ξεκινήσει, αλλά μια πιθανή ημερομηνία είναι τέλος του χρόνου. Αρκετοί παίκτες, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν θα ξεκινήσουν, μιας και ο χρόνος ξεκούρασής τους δεν είναι αρκετός.
Ο Λεμπρόν Τζέιμς αναμένεται να είναι ένας από αυτούς. Όπως δήλωσε ο συμπαίκτης του Ντάνι Γκριν, ο «βασιλιάς» θα απουσιάσει τον πρώτο μήνα αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει στις 22 Δεκεμβρίου.
«Αρκετοί παίκτες δε θα είναι εκεί αν ξεκινήσουμε 22 Δεκεμβρίου. Δε νομίζω επίσης πως ο ΛεΜπρόν θα είναι εκεί. Δεν περιμένω να τον δω τον πρώτο μήνα της σεζόν. Θα προπονείται με εμάς, αλλά δε θα παίζει».
- Με την… πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ: Οι ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης μετά την 3άρα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο
- Ηλεκτροκίνηση και στα πλοία; Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μπαταριών ποντάρει στη μετάβαση
- Όσα δίδαξε το Χόλιγουντ στην Κάμερον Ντίαζ
- Συνάντηση πέντε Επιταφίων σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη
- Κριστιάνο Ρονάλντο και Αλ Νασρ στο στόχαστρο: «Οι αποφάσεις των διαιτητών άλλαξαν και όλοι ξέρουμε γιατί…» (vids, pics)
- Οργάνωση κουζίνας: Τα πιο πρακτικά gadgets που θα σας λύσουν τα χέρια



