Κοροναϊός : Ο ένας πάνω στον άλλον στο αεροδρόμιο
Εκατοντάδες περιμένουν στα γκισέ φορώντας μεν μάσκες αλλά μη τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας για τον κοροναϊό
Μπορεί οι εκκλήσεις για τήρηση των μέτρων υγιεινής να εντείνονται καθώς ο κοροναιός «σαρώνει» τη χώρα, ωστόσο, φαίνεται ότι οι κανόνες δεν είναι για όλους. Ενδεχομένως, μάλιστα, κάποιοι να μην κάνουν καλά τη δουλειά τους αφού, μπορεί σε γενικές γραμμές να φορούν όλοι μάσκα σε εσωτερικούς χώρους και σε ουρές, από την άλλη όμως, δεν τηρείται καμιά απόσταση ασφαλείας.
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι αδιάψευστος μάρτυρας της κατάστασης που επικρατεί. Το in.gr βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το πρωί της Δευτέρας, όταν και είχε λήξει η απεργία των εργαζόμενων. Οι εικόνες δείχνουν το κόσμο να φορά μεν μάσκα, να συνωστίζεται δε στα γκισέ προκειμένου να εξυπηρετηθεί.
Ενας κανονικός… χαμός με εκατοντάδες να περιμένουν χωρίς να κρατούν αποστάσεις και φυσικά χωρίς κάποιος υπάλληλος να σπεύδει να τους βάλει σε κάποια τάξη.
Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:
- Το ΣτΕ έκρινε ότι τα νοσοκομεία έχουν την ευθύνη της ασφάλειας ασθενών, επισκεπτών και προσωπικού
- Πασκουάλ: «Έχει πολύ αναγνωρίσιμο DNA ο Ολυμπιακός – Από τους καλύτερους ο Βεζένκοφ, αν όχι ο κορυφαίος!»
- Λαμία: Συνελήφθη αγρότισσα για βίντεο στο Tik Tok που καλούσε για ξυλοδαρμούς
- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Ναυπλιέων
- Η νέα μπασκετική τάξη πραγμάτων: Το ΝΒΑ έρχεται στην Ευρώπη το 2027
- ΕΟΔΥ: 104 νέες εισαγωγές Covid 19 και 7 νέοι θάνατοι την τελευταία εβδομάδα



