«Πάμε Δανάη!» : Οσπριάδα με πάπρικα από τον Απόστολο Ρουβά
Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ένα άκρως φθινοπωρινό και θρεπτικό πιάτο
Ένα άκρως θρεπτικό και φθινοπωρινό πιάτο μαγείρεψε σήμερα Τρίτη (6/10) ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Απόστολος Ρουβάς.
Έτσι, ο Απόστολος έφτιαξε Οσπριάδα με καπνιστή πάπρικα.
Για να φτιάξετε αυτό το πιάτο χρειάζεστε:
300 γρ. όσπρια ανάμεικτα
1 μεσαίο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ολόκληρη σκελίδα σκόρδο
1 πρασο ψιλοκομμένο
1 καρότο
1 φύλλο δάφνης
Ελαιόλαδο
Καπνιστή πάπρικα
Αλάτι και πιπέρι
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
- ΕΚΠΑ: Ψηφιακή πλατφόρμα με τα ιστορικά πλημμυρικά δεδομένα σε όλη την Ελλάδα
- Η περιουσία της Σόφι Κινσέλα: Πώς η «βασίλισσα της ρομαντικής κομεντί» έχτισε μια αυτοκρατορία εκατομμυρίων
- Πιερρακάκης: Στο «τιμόνι» και του ESM μετά την προεδρία του Eurogroup
- Επέστρεψε στις νίκες η Φιορεντίνα (2-1), ισοπαλία στη Σουηδία για την ΑΕΚ Λάρνακας (1-1) – Η βαθμολογία του Conference (pic)
- Αποκλείστηκε οριστικά το ενδεχόμενο δολοφονίας του Μιχάλη Καλογήρου
- Μπλόκα: To «σπάσιμο» της ενιαίας ατζέντας διαλόγου και το «ούτε βήμα πίσω» των αγροτών

