
Εύκολη πρόκριση για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Άνετη επικράτηση και πρόκριση στα προημιτελικά του Carabao Cup για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικρατώντας εκτός έδρας της Μπράιτον με 3-0.
Στα προημιτελικά του Carabao Cup θα βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» «άλωσαν» το βροχερό Μπράιτον, επικρατώντας με 3-0, καθώς εξασφάλισαν για 2η συνεχόμενη χρονιά την πρόκριση στους «8» του θεσμού.
Οι δύο ομάδες που κοντραρίστηκαν και το περασμένο Σάββατο, παρουσιάστηκαν με πολλές αλλαγές και αυτό φάνηκε από την εξέλιξη του πρώτου ημιχρόνου, καθώς οι φάσεις ήταν ελάχιστες.
Στο 44′ η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το εξαιρετικό στημένο του Χουάν Μάτα και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια, έχοντας «κεφάλι» στο σκορ.
Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θέλησε να κλιεδώσει το ματς και πέρασε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου τον Μάρκους Ράσφορντ και τον Πολ Πογκμπά. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν πιο άνετοι στο γήπεδο και στο 73ο λεπτό ο Μάτα σκόραρε το δεύτερο γκολ, γράφοντας το 2-0.
Η Μπράιτον δεν μπόρεσε να αντιδράσει έχοντας και έλλειψη δημιουργικότητας. Ο Πογμπά ήταν αυτός που έκλεισε οριστικά την αναμέτρηση, στέλνοντας την Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά του Carabao Cup.
- Παύλος Σιδηρόπουλος – Εν Κατακλείδι: Ο Πρίγκιπας του ελληνικού ροκ σε graphic novel
- Σατανική σύμπτωση ή μήπως όχι; Ο Γρηγόρης Δημητριάδης πρόκειται να συμμετέχει σε πάνελ συνεδρίου με πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ που «προωθούσε» το Predator
- Ολυμπιακός – Εθνικός 20-9: Οι Ερυθρόλευκες έκαναν εύκολα το 1-0
- Ιράν: Ομαδικοί γάμοι για ζευγάρια έτοιμα για «θυσία» σε καιρό πολέμου
- Η πρώτη συμμετοχή της Σομαλίας στην Μπιενάλε προκαλεί αντιδράσεις: Καταγγελίες για αποκλεισμό καλλιτεχνών
- Νέο μακελειό στο Σουδάν: 28 νεκροί και 23 τραυματίες από επίθεση με drone σε αγορά




