«Πάμε Δανάη!»: Σπανακοπιτάκια και γλυκός τραχανάς από τον Απόστολο Ρουβά
Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!»
Ένα ξεχωριστό και γευστικό πιάτο ετοίμασε ο Απόστολος Ρουβάς σήμερα Πέμπτη (1/10) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».
Ο σεφ μαγείρεψε σπανακοπιτάκια με φύλλο κρούστας και γλυκό τραχανά.
Για να φτιάξετε αυτό το πιάτο χρειάζεστε:
60ml ελαιόλαδο
100 γρ. κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα φρέσκα
80 γρ. πράσο ψιλοκομμένο
800 γρ. σπανάκι
Μυρώνια ψιλοκομμένα
90 γρ. τραχανά γλυκό
80 γρ. φέτα σκληρή, τριμμένη
1 αυγό
Μάραθο ψιλοκομμένο
Αλάτι-Πιπέρι
300 φύλλο κρούστας
1 αυγό χτυπημένο
20 γρ. παπαρουνόσπορο
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
- Καιρός: Η πρόγνωση για την Πρωτοχρονιά και τις επόμενες ημέρες – Πότε θα δούμε έντονα φαινόμενα
- Νέο φαινόμενο διαφθοράς στο τένις: Τετραετής αποκλεισμός σε 21χρονο για στημένα!
- Χριστούγεννα: Γιατί οι φάρμες χριστουγεννιάτικων δέντρων στρέφονται στα drones και την τεχνητή νοημοσύνη
- Σε κλίμα Χριστουγέννων ο πλανήτης: Εορτασμοί και ευχές από τη Βηθλεέμ μέχρι την Αυστραλία
- Αλβανία: Τερματοφύλακας… αποφάσισε να φύγει από το γήπεδο εν ώρα αγώνα! (vid)
- Μουσικό ντουέτο – H Κέιτ Μίντλετον και η Σάρλοτ παίζουν πιάνο στην ετήσια χριστουγεννιάτικη λειτουργία
