Κρήτη: Συνελήφθη ο ιερέας που έκανε κήρυγμα κατά της μάσκας στα σχολεία
Ο ιερέας, κατά τη διάρκεια του αγιασμού, αποφάσισε να κάνει κήρυγμα σε γονείς ότι δεν κάνουν συλλαλητήριο κατά της μάσκας και ότι θα «καταστρέψουν» τα παιδιά τους, προκαλώντας την οργή των γονέων.
Στη σύλληψη του ιερέα που σε βίντεο φαίνεται να κάνει ένα διαφορετικό και επικίνδυνο κήρυγμα από τα συνηθισμένα κατά τη διάρκεια αγιασμού σε νηπιαγωγείο στο Ρέθυμνο, προχώρησε η αστυνομία.
Όπως αναφέρει το τοπικό site ekriti, ο 47χρονος ιερέας συνελήφθη με την κατηγορία της διέγερσης κατά νόμων.
Ο ιερέας, κατά τη διάρκεια του αγιασμού, αποφάσισε να κάνει κήρυγμα σε γονείς ότι δεν κάνουν συλλαλητήριο κατά της μάσκας και ότι θα «καταστρέψουν» τα παιδιά τους, προκαλώντας την οργή των γονέων.
Όταν οι γονείς άρχισαν να αντιδρούν λέγοντας του πως «εδώ είναι σχολείο» και ότι δεν μπορεί να κάνει κατήχηση τους αποκάλεσε «συριζαίους», κατηγορώντας τους πως κάνουν πορείες υπέρ των ομοφυλόφιλων, για τον Φύσσα, για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, αλλά όχι κατά της μάσκας.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το cretalive.gr ήταν από τους κεντρικούς ομιλητές σε συγκέντρωση στην πόλη του Ρεθύμνου κατά της χρήσης της μάσκας ενώ τις απόψεις του περί «αντισυνταγματικότητας» του μέτρου δεν δίστασε να τις εκφράσει και στην διάρκεια του αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά.
- H Xiaomi πίσω από το μυστηριώδες μοντέλο ΑΙ που έκανε το Διαδίκτυο να απορεί
- ΣΥΡΙΖΑ: Τέσσερις τροπολογίες για την πάταξη της ακρίβειας – «Απροθυμία Μητσοτάκη να συγκρουστεί με τα καρτέλ»
- Οι 10 πιο ευτυχισμένες χώρες για το 2026 – Οι 5 πιο δυστυχισμένες και η θέση της Ελλάδας
- ΚΚΕ εναντίον Δένδια: Κυνική ομολογία του «υπουργού της κουλτούρας των φερέτρων» για ελληνική εμπλοκή στον πόλεμο
- Κλέλια Ανδριολάτου: Τι λέει για το πάρτι του Έλτον Τζον όπου διασκέδασε
- Μια πάντα αστάθμητη δομή

