
Μία «ανάσα» από τον Τορέιρα η Τορίνο
Έτοιμος να επιστρέψει στην Serie A για χάρη της Τορίνο, είναι ο Λούκας Τορέιρα.
Ο Λούκας Τορέιρα δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μικέλ Αρτέτα και είναι έτοιμος να αποχωρήσει μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην Άρσεναλ. Με αρκετές ομάδες να προσπαθούν να τον αποκτήσουν, εκείνη που έχει εξελιχθεί σε φαβορί είναι η Τορίνο.
Σύμφωνα με το «Calciomercato», ο 24χρονος μέσος ετοιμάζει βαλίτσες για την επιστροφή του στην Serie A, καθώς η Τορίνο είναι διατεθειμένη να πληρώσει το ποσό των 24 εκατ. λιρών για να τον αποκτήσει. Μάλιστα, το συμβόλαιό του θα είναι διάρκειας τεσσάρων χρόνων ενώ η πληρωμή του ποσού, θα χωριστεί σε δύο δόσεις.
Ο ταλαντούχος άσος είναι προϊόν των ακαδημιών της Πεσκάρα και μέχρι το 2018 αγωνιζόταν στην Ιταλία. Ο Ουρουγουανός άσος μέτρησε 89 συμμετοχές μέσα στην διετία, με απολογισμό τέσσερα γκολ και έξι ασίστ. Παράλληλα είναι διεθνής με την Ουρουγουάη και έχει φορέσει το εθνόσημο 23 φορές.
https://twitter.com/FabizioRamano/status/1305503433944858624?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1305503433944858624%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.to10.gr%2Fpodosfero%2Fserie-a%2F1105163%2Fmia-anasa-apo-ton-toreira-torino-pic%2F
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα
- Το Ισραήλ κατεδαφίζει κτίρια – ανάμεσά τους σχολείο – στο νότιο Λίβανο

