Κοροναϊός: Σε σοβαρή κατάσταση 28χρονος στο νοσοκομείο της Πάτρας
Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο του Ρίο, καθώς έξι άτομα νοσηλεύονται εκεί με κοροναϊό, ενώ μάλιστα ένας 28χρονος είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο του Ρίο, καθώς έξι άτομα νοσηλεύονται εκεί με κοροναϊό, ενώ μάλιστα ένας 28χρονος είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο από αυτά τα κρούσματα είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση και νοσηλεύονται στην ειδικά διαμορφωμένη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου.
Πρόκειται για μία 72χρονη γυναίκα που μεταφέρθηκε στην Πάτρα και για έναν 28χρονο ο οποίος κατάγεται από τη Δυτ. Αχαΐα και δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.
«Η κατάσταση της υγείας του 28χρονου είναι σοβαρή όμως ακόμα δεν έχει διασωληνωθεί. Και οι δύο σοβαρά ασθενείς που βρίσκονται στη μονάδα είναι σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση» λέει στο thebest.gr ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος.
- Βρετανία: Η κυβέρνηση εξετάζει τις επιλογές της για ανάπτυξη ναρκαλιευτικών στον Κόλπο
- ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο στη Βιρτζίνια – Πληροφορίες για έναν νεκρό
- Νίκος Ζήσης: «Δεν υπήρχαν εγωισμοί στην Εθνική του 2005 – Γι’ αυτό κερδίζαμε» (vid)
- ΠΑΟΚ: Έπεσαν οι υπογραφές για το Καυτανζόγλειο – Αυτά προβλέπει η συμφωνία
- Κατέθεσε ο λογιστής του Έπσταϊν: Ποιοι πλήρωναν τον χρηματιστή, τι είπε για Τραμπ και τι ήξερε για τα θύματα
- Σημαντικές ζημιές στην Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιάς από τον σεισμό στην Καρδίτσα

