«Όχι» στο lockdown λένε και οι επιχειρηματίες της εστίασης στη Θεσσαλονίκη
Με ανακοίνωσή της η «Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης» αναφέρει ότι δεν τίθεται θέμα τέτοιας ενέργειας προς το παρόν καθώς μια «τέτοια σπασμωδική κίνηση θα διαταράξει την ήδη βεβαρημένη κατάσταση»
Μετά τους επιχειρηματίες της εστίασης της Αττικής και οι συνάδελφοί τους στη Θεσσαλονίκη λένε «όχι» στο κλείσιμο των καταστρημάτων του κλάδου για το διάστημα 16-22 Σεπτεμβρίου.
Με ανακοίνωσή της η «Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης» αναφέρει ότι δεν τίθεται θέμα τέτοιας ενέργειας προς το παρόν καθώς μια «τέτοια σπασμωδική κίνηση θα διαταράξει την ήδη βεβαρημένη κατάσταση».
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Με βάση τις πρόσφατες δημοσιεύσεις του τύπου περί κλεισίματος καταστημάτων που αφορούν την εστίαση, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν τίθεται τέτοιας μορφής ενέργεια προς το παρόν από τα μέλη της «Πρωτοβουλίας Εστίασης Θεσσαλονίκης».
Παρά το γεγονός ότι το ζήτημα της επιβίωσης είναι πρωταρχικό μέλημα για όλους μας, δεν υπάρχει καμία πρόθεση να προβούμε σε οποιαδήποτε σπασμωδική κίνηση, η οποία θα διαταράξει την ήδη υπάρχουσα βεβαρημένη κοινωνική συνθήκη.
Στα πλαίσια εναρμόνισης με όλο το κλίμα ανησυχίας και ασάφειας που κυριαρχεί στην κοινωνία, η «ΠΕΘ» αναμένει τα νέα μέτρα στήριξης για τον κλάδο και ανάλογα θα αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειές της. Σε κάθε περίπτωση έχουμε ενημερώσει και έχουμε επικοινωνήσει όλα τα φλέγοντα ζητήματα που έχουν προκύψει στους αρμοδίους, ώστε να καταφέρει ο κλάδος μας να επιβιώσει στην παρούσα και επερχόμενη κρίση λόγω του Covid-19».
- Bαθμολογία UEFA: Δυσκολεύει η10η θέση για την Ελλάδα
- Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύγκρουση συρμού του τραμ με βαν στον Άλιμο
- Τριάρες για Κρίσταλ Πάλας (3-0) και Σαχτάρ (3-0), βήμα πρόκρισης για Μάιντς (2-0) – Δείτε τα γκολ
- Γιορτή σήμερα 10 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Αταμάν: «Η Βαλένθια παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Euroleague»



