Χειροπέδες σε ιερέα που καλούσε πιστούς να μη φοράνε μάσκες
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.
Στη σύλληψη ιερέα που καλούσε τους πιστούς μέσω Facebook να μην φορέσουν μάσκες τον Δεκαπενταύγουστο προχώρησε η αστυνομία στην Κάλυμνο, έπειτα από καταγγελία πολίτη.
Συγκεκριμένα ο ιερέας ανέφερε στην ανάρτησή του: «Κανείς να μην φορέσει μάσκα στην εορτή της Παναγίας μας!!! Δεν πρέπει να στενοχωρήσουμε την κυρία Θεοτόκο. Η Μητέρα μας θέλει να δει τα πρόσωπά μας. Θέλει να δει την πίστη μας!!! Θέλει να μας ασπαστεί. Θέλει να μας ευλογήσει. Σε αγαπάμε Παναγία μου, και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά σου, θα σου δώσουμε αυτή τη χαρά !!! ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΈΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣΚΑ!!!».
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Ο ιερέας βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε δικάσιμος για τις 8 Οκτωβρίου 2020, όπως αναφέρει με ανάρτησή του στο Facebook.
- Τα οκτώ beauty trends που θα «φορεθούν» πολύ μέσα στις γιορτές
- Τι έκαναν οι Τζάστιν Τριντό και Κέιτι Πέρι με τον Φούμιο Κισίντα και τη σύζυγό του, Γιούκο;
- Είναι λογικό; Τι σημαίνει όταν ερωτεύεσαι συνεχώς και πολύ γρήγορα
- Κουρέτας: Που πήγαν τα 50 εκατ. ευρώ της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών;
- Γιατί πλημμυρίζει σε κάθε βροχόπτωση η Αθήνα και γιατί βούλιαξε -ξανά- η Μάνδρα;
- Χάνεται ο στόχος για καθολική κάλυψη υγείας ως το 2030



