Ολυμπιακός : Πέρασε από εργομετρικά η ομάδα του μπάσκετ [Εικόνες]
Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στάδιο προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν. Μετά από τις ιατρικές εξετάσεις και τα τεστ για τον κοροναϊό που έγιναν την πρώτη μέρα, σήμερα (11/8) το πρόγραμμα περιλάμβανε τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις για τους «ερυθρόλευκους»
Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στάδιο προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν. Μετά από τις ιατρικές εξετάσεις και τα τεστ για τον κοροναϊό που έγιναν την πρώτη μέρα, σήμερα (11/8) το πρόγραμμα περιλάμβανε τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις για τους «ερυθρόλευκους».
Μέχρι στιγμής κανένας παίκτης της ομάδας δεν διαγνώστηκε θετικός στον covid-19 εκτός από τον Κώστα Παπανικολάου που αποτελεί το μοναδικό κρούσμα για τους Πειραιώτες.
Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα υποβλήθηκαν στα απαραίτητα εργομετρικά τεστ τα οποία έγιναν στο «Ομοιόστασις-Ολιστικό κέντρο» υπό τις οδηγίες του συνεργάτη των «ερυθρόλευκων», Γιώργου Λέων.
Την ημέρα που θα βγουν τα αποτελέσματα, ο Ανδρέας Γκατζούλης θα τα συγκεντρώσει και έτσι θα δημιουργήσει τον ιατρικό φάκελο του κάθε παίκτη ξεχωριστά.
- Αταμάν: «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι»
- Μέλισσα κόντεψε να σκοτώσει γυναίκα στην Κρήτη – Την έσωσε η γειτόνισσα με ένεση αδρεναλίνης
- Κόρι Τζόσεφ: Ο x factor του game 1 έχει δαχτυλίδι ΝΒΑ
- Ένα παλικάρι από τις… λίμνες του Οντάριο
- Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου 5-4: Παίζοντας μπάλα στο Λούβρο… (vid)
- Γιορτή σήμερα 29 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο




