Προτάθηκε στη Ρόμα ο Ουμτιτί
Έτοιμη να βγάλει στο «σφυρί» τον Σαμουέλ Ουμτιτί είναι η Μπαρτσελόνα, με τον ποδοσφαιριστή να έχει ήδη προταθεί στη Ρόμα.
Την επόμενη ημέρα, σχεδιάζει η Μπαρτσελόνα, θέλοντας να φέρει και να απομακρύνει πολλά πρόσωπα. Ένας από τους ποδοσφαιριστές, που φέρεται να είναι εκτός πλάνων, είναι ο Σαμουέλ Ουμτιτί. Ο Ουμτιτί είναι εκτός αγωνιστικών χώρων τον τελευταίο καιρό, λόγω του γνωστού προβλήματος που έχει στο γόνατο.
Αυτό το θέμα στο γόνατο είναι και ο βασικός λόγος που η Μπαρτσελόνα σκέφτεται να βγάλει στο «σφυρί» τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό, αφού τα τελευταία δύο χρόνια έχει μείνει εκτός για τουλάχιστον τέσσερις μήνες.
Σύμφωνα με την Tele Radio Stereo, οι «μπλαουγκράνα» έχουν χάσει την υπομονή τους με τον 26χρονο και ψάχνουν ομάδα ώστε να τον ξεφορτωθούν. Οι Καταλανοί μάλιστα έχουν ήδη βρει ομάδα, αφού έχουν προσεγγίσει τη Ρόμα, οι οποίοι δεν έχουν απαντήσει ακόμα, έχοντας ζητήσει χρόνο σκέψης.
- Μια νύχτα μόνο: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας
- Χανιά: Αγνοείται για τρίτη ημέρα 58χρονος στα Χανιά – Εκδόθηκε Missing Alert
- Μεντιλίμπαρ: «Να συγκεντρωθούμε στο τι μπορούμε να κάνουμε εμείς στο γήπεδο»
- Μάντζος: Διάλογος Ελλάδας-Τουρκίας, χωρίς αυταπάτες, με ρεαλισμό και απόλυτη επίγνωση των θέσεων της Άγκυρας
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση δε λέει την αλήθεια – Καθορισμός του κατώτατου από τους εταίρους και μονομερής προσφυγή στη διαιτησία
- Σκληρό μήνυμα Ανδρουλάκη στην ΚΟΕΣ: Πρέπει κάποιοι να καταλάβετε ότι οι εσωκομματικές εκλογές έχουν τελειώσει

