
ΔΕΣΦΑ : Αποκαταστάθηκε η ροή φυσικού αερίου από Βουλγαρία
Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο βουλγάρικο τμήμα του αγωγού φυσικού αερίου που τροφοδοτεί και την χώρα μας με φυσικό αέριο και επανήλθε η ροή προς τη χώρα μας, ανακοίνωσε σήμερα ο ΔΕΣΦΑ.
Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο βουλγάρικο τμήμα του αγωγού φυσικού αερίου που τροφοδοτεί και την χώρα μας με φυσικό αέριο και επανήλθε η ροή προς τη χώρα μας, ανακοίνωσε σήμερα ο ΔΕΣΦΑ.
Η βλάβη σημειώθηκε προχθές Δευτέρα και προκάλεσε διακοπή της ροής φυσικού αερίου.
Ο ΔΕΣΦΑ σημειώνει πως για άλλη μία φορά επιβεβαιώθηκε η σπουδαιότητα της Εγκατάστασης ΥΦΑ στη Ρεβυθούσα, που λειτουργώντας σε πλήρη δυναμικότητα, διασφάλισε την τροφοδοσία των Ελλήνων καταναλωτών σε μία ημέρα υψηλής κατανάλωσης Φυσικού Αερίου λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.
«Η συνεργασία του ΔΕΣΦΑ με το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, τους Χρήστες και όλους τους αρμόδιους εταιρικούς και θεσμικούς φορείς της Βουλγαρίας ήταν άψογη, καθώς ήταν κοινός στόχος η διασφάλιση του χαμηλότερου δυνατού αντίκτυπου στους Χρήστες για τη συνεχή και ασφαλή πρόσβαση στο Σύστημα Μεταφοράς», τονίζει ο Διαχειριστής.
- Νότια Αφρική: Αναζητούνται 82 συνεπιβάτες γυναίκας που πέθανε από χανταϊό
- Ολυμπιακός: «Έκρυψαν» την μπάλα και τελείωσε τη φάση ο ΜακΚίσικ με τρίποντο (vid)
- Έφυγε από τη ζωή ο ιερέας Σπυρίδων Τσιάκαλος, γνωστός ως παπά-Τσάκαλος
- Η επίσκεψη Μπακογιάννη στον Καραμανλή και η οριστική απουσία του πρώην πρωθυπουργού από το Συνέδριο
- Πότε είναι αργά για μια βράβευση; Για την 96χρονη Τζουν Σκουίμπ, ποτέ
- Γερμανία: Σε ψυχιατρική κλινική θα οδηγηθεί ο δράστης που παρέσυρε πεζούς στη Λειψία








