
Ζόρζε Ζέσους: Επιστρέφει στην Μπενφίκα
Έτοιμος να επιστρέψει στη Μπενφίκα είναι ο Ζόρζε Ζέσους, μετά από πέντε χρόνια
Πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπενφίκα είναι ο Ζόρζε Ζέσους.
Ο Πορτογάλος κόουτς, μετά από πέρασμα 14 μηνών στη Βραζίλια και τη Φλαμένγκο είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Λισαβόνα, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα A Bola.
Στην περίπτωση που το deal πάρει «σάρκα και οστά», τότε αυτή θα είναι η δεύτερη του θητεία στον πάγκο των «Αετών», μετά το διάστημα 2009-15.
Μετά την αποχώρηση του από τη Μπενφίκα δούλεψε κατά σειρά σε Αλ Χιλάλ και Φλαμένγκο, κατακτώντας με την τελευταία τέσσερα τρόπαια (Πρωτάθλημα, Κόπα Λιμπερταδόρες, Κύπελλο Βραζιλίας και πρωτάθλημα Καριόκα).
Ενώ έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός πως αποχωρεί παρόλο που πριν από ένα μήνα είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2021.
- Ένας ροφός, τα «θολά νερά» και το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα – Το σχόλιο Πολάκη για την ίδρυση της ΕΛΑΣ
- Η Αθήνα στις 10 πιο τουριστικά πυκνοκατοικημένες πόλεις του κόσμου – 10,2 εκατ. επισκέπτες το 2025
- Βρετανία: Στη δημοσιότητα νέα έγγραφα για τον διορισμό του Πίτερ Μάντελσον ως πρέσβη στην Ουάσινγκτον
- Ξέφυγε η κατάσταση στην παρέλαση της Άρσεναλ: Επεισόδια, μαχαιρώματα και συλλήψεις
- Ο A$AP Rocky κλείνει το ευρωπαϊκό tour με συναυλία στην Αθήνα
- Πλημμύρισαν οι παραλίες της Αττικής – Στα ύψη το κόστος στις οργανωμένες πλαζ

