Η 11άδα του ΟΦΗ στην Τούμπα
Οι επιλογές του Γιώργου Σίμου για το αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (20:30)
Χωρίς εκπλήξεις η 11άδα του ΟΦΗ για το αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (20:30) στην Τούμπα, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.
Συγκεκριμένα, ο Ελληνας τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με την εξής 11άδα: Γουάλεϊ, Κοροβέσης, Γιαννούλη, Νάστο, Μπράουν, Βίκτορ, Νέιρα, Στάικο, Σεμέδο, Βαζ και Φιγκεϊρέδο.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γουάλεϊ, με τους Μπράουν, Νάστο, Γιαννούλη και Κοροβέση στην τετράδα της άμυνας. Ο Βίκτορ θα είναι ανάμεσα στα στόπερ και τους Στάικο – Νέιρα, ενώ οι Σεμέδο και Βαζ θα είναι στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Φιγκείρέδο στην κορυφή της επίθεσης.
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Σωτηρίου, Σακόρ, Μάνος, Ναμπί, Βαφέας, Μεγιάδο, Δεληγιαννίδης, Περδίκης, Νοικοκυράκης.
- Νεκρή εντοπίστηκε ηλικιωμένη γυναίκα σε καμπίνα πλοίου – Έδεσε εκτάκτως στο λιμάνι του Λαυρίου
- Σανταντέρ – Μπαρτσελόνα 0-2: Δυσκολεύτηκαν αλλά προκρίθηκαν στους «8» του Copa Del Rey οι «Μπλαουγκράνα»
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία στη Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 16.01.2026]
- Κόμο – Μίλαν 1-3: Νίκη με ανατροπή και με υπογραφή Ραμπιό
- Ιαπωνία: Η πρωθυπουργός Τακαΐτσι έχοντας φτάσει στο ζενίθ της δημοτικότητάς της είναι έτοιμη για πρόωρες εκλογές


